- Konular
- 217
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Lisans eğitiminin ardından, yüksek lisans için
Mezun olduğu sene
1981 yılından itibaren Ege Seramik yönetim kademelerinde 10 yıl süre ile çeşitli görevler aldı.
1992 - 1996 yılları arasında Galatasaray Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yaptı.
1997 yılında
1980 yılında Ayşe Polat ile yaptığı evliliğinden iki çocuk sahibi olan Polat, son altı yıldır Ege Seramik Şirketler Topluluğu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'ye gitti. 1976 yılında, Long Island Üniversitesi'nde İş İdaresi öğrenimini tamamladı. Mezun olduğu sene
'ye dönen Polat, Polat İnşaat'ta şantiye şefi yardımcılığı görevinde çalıştı. 1981 yılından itibaren Ege Seramik yönetim kademelerinde 10 yıl süre ile çeşitli görevler aldı.
1992 - 1996 yılları arasında Galatasaray Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yaptı.
1997 yılında
Fahri Konsolosluğu ünvanına layık görüldü.
1999'da yapılan yerel seçimlerde
'nin
Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu, fakat seçilemedi. 1980 yılında Ayşe Polat ile yaptığı evliliğinden iki çocuk sahibi olan Polat, son altı yıldır Ege Seramik Şirketler Topluluğu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...