Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bişi sorcm ben oyuna giriyorm herşey tamam oyunda açıyorm hileiy oynyorm oyndan atıyor tekrar grince ekran gdiip glyor sacma sapan şeyler olyo biyere ışınlanıncada aynı
Bişi sorcm ben oyuna giriyorm herşey tamam oyunda açıyorm hileiy oynyorm oyndan atıyor tekrar grince ekran gdiip glyor sacma sapan şeyler olyo biyere ışınlanıncada aynı
evet aynen bendede öyle oluyor her şey çalışıyor fakat oyun atıyor hemen nasıl düzeltebiliriz bunu??
artık çalışmıyor beyler pl... diye hata veriyor
Oyun dan atıyo ya
evet aynen bendede öyle oluyor her şey çalışıyor fakat oyun atıyor hemen nasıl düzeltebiliriz bunu??
Arkadaşlar çözümü elbet var her hilenin konuda Net Framework & Microsoft Studio var o programları indirin pc'nize kurun hata çözülür inşallah eğer çözülmezse beni bekleyin lütfen sizler için çözümünü bulucam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)