HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Pvp alacağım fakat karar veremedim.
Hangisini önerirsiniz?
nixeamı ? Salay telekommu?
Hangisini önerirsiniz?
nixeamı ? Salay telekommu?
[ı]metin2 pvp alacağım fakat karar veremedim.
[/ı]hangisini önerirsiniz?
Nixeamı ? Salay telekommu?
[sıze=7]~nixea~ [/sıze]
kesinlikle arkadaşlar atılan yorumlar yapılan reklamlar vs. tamamen göz boyama site panelleri hamachi sunucularda bile kullanılmıyor. files sorundan geçilmiyor satana kadar 10 snde cevap destek isteyince en erken 1 saat.sorun yaşadım gerçi bana verdikleri sunucu bozuktu reboot sorunu vardı 1 haftadır çözdük diyorlar format atıp veriyorlar sürekli.formatı atınca ben de açıyorum diyorum sorun reboot atınca oluyor diyorum. tekrar format atıyorlar. http://klasikmt2.net/ .com uzantı istedim bana sormadan dolu deyip .net verdiler 7/24 destek hatları ise son 1 haftadır maximum 15 saat açık kalmıştır belkide.gerçi o da cevap vermiyor. çalışanlar çok ukala ticket açtım cevap gelmeyince skype'dan yazdım ticket attın gördük daha ne yoruyosun dedi. 60 lira para verdim bu ilk ayım 1 haftadır sunucu hatalı ve kapalı. önümüzdeki günlerde de açılacak gibi değil.destek birimi son kez format atıp teslim ediyorum dedi. bunlar benden 2. ay nasıl para alacak ?
evet nixeadan bahsediyorum
evet nixeadan bahsediyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)