OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Nixea Bilişimmi ? | Salay Telekommu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TMSorcer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 635

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Pvp alacağım fakat karar veremedim.

Hangisini önerirsiniz?

nixeamı ? Salay telekommu?

kesinlikle arkadaşlar atılan yorumlar yapılan reklamlar vs. tamamen göz boyama site panelleri hamachi sunucularda bile kullanılmıyor. files sorundan geçilmiyor satana kadar 10 snde cevap destek isteyince en erken 1 saat.sorun yaşadım gerçi bana verdikleri sunucu bozuktu reboot sorunu vardı 1 haftadır çözdük diyorlar format atıp veriyorlar sürekli.formatı atınca ben de açıyorum diyorum sorun reboot atınca oluyor diyorum. tekrar format atıyorlar. http://klasikmt2.net/ .com uzantı istedim bana sormadan dolu deyip .net verdiler 7/24 destek hatları ise son 1 haftadır maximum 15 saat açık kalmıştır belkide.gerçi o da cevap vermiyor. çalışanlar çok ukala ticket açtım cevap gelmeyince skype'dan yazdım ticket attın gördük daha ne yoruyosun dedi. 60 lira para verdim bu ilk ayım 1 haftadır sunucu hatalı ve kapalı. önümüzdeki günlerde de açılacak gibi değil.destek birimi son kez format atıp teslim ediyorum dedi. bunlar benden 2. ay nasıl para alacak ?

evet nixeadan bahsediyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri