Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

| Wall Hack | Sxe 12.1 Geçer | Videolu Anlatım |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunahan7171123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğiniz üzere sXe 12.1 ’in çıkışıyla birlikte mevcut olan Fx ve simple wall hack’lerinde önüne geçilmişti. Daha öncede belirttiğim üzere sXe 12.1 Wall Hack ‘in ekibim ile birlikte test edildiği yönünde açıklamalar yapmıştım. En sonunda test aşamalarını tamamlayıp sXe 12.1 Fix 1 Simple Wall Hack ‘i siz değerli Counter-strike oyuncularına sunuyoruz. Wall Hack ‘e ileride aim bot, esp box, color lambert gibi eklentilerde eklemeyi düşünüyoruz. Tabii ki bu işler çok basit işler olmadığı için herhangibi bir tarih veremiyoruz.
Şimdi biraz wall hack’imizden bahsedicem;

Özellikler;

Simple Control Wall Hack

Speed Hack (Aimli)
Tam ekran veya window modunda oynayabilme
Şuan sadece Windows 7 uyumlu Xp için çalışmalarımız devam ediyor
64/32 bit işletim sistemleriyle uyumlu
sXe 12.1 Fix 1 uyumlu

Önemli Noktalar;

Antivirüs programları wallhack.dll dosyasında virüs bulabilir kesinlikle bilgisayarınıza zarar verebilecek birşey yoktur.
Antivirüs programlarını kapatın.
Daha önceden CFG kullandıysanız hl.exe hatası alabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden CS 1.6 Full ‘u indirip tekrar kurun.
v26 Patch kurulu değilse hl.exe hatası alabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden v26 Patchi indirip CS 1.6 dizininize kurun.
Eğer bir hata ile karşılaşmak istemiyorsanız CS 1.6 Full’u ve v26 patchi aşağıdaki linklerden indirip kurunuz.
Eğer bir hata ile karşılaşmak istemiyorsanız Anlatım Videosunu dikkatlice izleyiniz.

lntercepting Hatası: Bu hata ile karşılaşan kullanıcılar CS 1.6′yı komple bilgisayarlarından kaldırsınlar ve aşağıdaki CS 1.6 FULL ve V26 Patchi indirip tekrar kursunlar.

EN ÖNEMLİSİ!!

Mutlaka ve mutlaka .NETFramework 3.5 ve üzeri Framework versiyonlarından birinin bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor yoksa “sXe 12.1 Wall Hack.exe” çalışmaz hata alırsınız! ( Aşağıda NETFramework 3.5 linki mevcut )

SXE 12.1 WALLHACK

Cs 1.6 FULL (200MB)

VPATCH 26

Microsoft Framework 3.5

VİDEO

Virustotal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri