noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Private Server Açanlara..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByRod06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gemileri değiştirmekten kastım renk olur bi kaç bişey eklerin isim olur bu tarz :) sorun yaratmaz :) öyle oyun çok var çünkü oyunun tabanı aynı fakat grafik farkı var :D
rap suanda sana söle diim turkeylegacyle bi oyun yapıoruz darkorbite benzer bişe darkorbitle aynı tarz düşün ama grafigi teması slotları felan hepsi degişik olucak su anda kurulu ayarları yapıoruz üst kısımda darbe puanı felan onların tablolarını felan hazırlıyoruz slotları çiziyoruz felan 1 hafta içinde biticegini düşnüyüoruz 1 hafta olmasada 2 haftaya kesn biter oyun tutarsa vps felan alıcaz güzel olucak yani

1.si
hacker işi başka sen amerikada Kaç Milyon Tanwe Hacker Olup Tutuklanmayıpda Devlet Adına Çalışan Adam Var Habern Varmı ? ? ? Adamlar İsraili İnterneten Silmekle Tehdirt Edio İsrail Bişe Yapamıo Nie ? ?
Hackerlik Konusu Başka Anlıyomusun Türkiyede Olsa Tutuklanır Ama Amerikada Olan Bi Hacker İş Adamı Gibi Görünür Kafan Alıomu Bunları

Metin2 nie kaybeti metin2nin düşündügü 5 6 tane açılırdı imzasını atı geri dönüşü olmayan bi yola sonradan 100 binlerce server açılınca user kaybı oldu baya bi oldu imzası oldugu içinde bişe yapamadı bunu alıomu senn kafan ? birdaha sordm bak anlamıcan konulara basmasın kafan darkorbit metin2 ye olanlardanda esinlenerek mahkemelik edio kmseye gitmedi diosn bnm arkadaşm 4 ay önce pvp server açtı ? mail adresine bigpointen msj geldi bilmem ne tarihde kapatılmasa mahkemelik olucaksınız vb vb vb şeyler burda konsma 1 2 haftaya açıcam diosn aç bi arkandfakine güveniosan bekliyorum

Ben açacam kimin kafası almıyo görecez resim koy kardeş.

sorun olmaz sanırım grafik isim vb herşeyini değiştirin darkorbitle bişey kalmasın yani :D

sorun olmaz sanırım grafik isim vb herşeyini değiştirin darkorbitle bişey kalmasın yani :D
Suanda Görüünümü Felan Degişik Sadece Canavarlar Yani Slotlar Kaldı Slotları Hangi Programla Yapıolar Onu Bulamadım Araştırıyorum Cs 5 Le Ferlan Ypılmıo :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri