noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Galliani El Shaarawy Yorumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VolkanParlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 145

VolkanParlak

Level 19
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,473
Çözüm
1
Online süresi
1h 53m
Reaksiyon Skoru
395
Altın Konu
2
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
324
MmoLira
-516
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

287656_heroa.jpg

Milan'ın asbaşkanı, takımın genç forvetine büyük bir kulübün akıl almaz bir teklif yaptığını, ancak oyuncunun Milano temsilcisinde kalmayı seçtiğini söyledi.

AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, ismini vermediği bir takımın Stephan El Shaarawy için 30 milyon avroluk teklif yaptığını söyledi.

20 yaşındaki forvet için kapılarının çalındığını ifade eden Galliani, 7 Gold Television Network'e verdiği demeçte, "Kulübün adını asla vermeyeceğim, ama El Shaarawy için inanılmaz bir teklif aldık. Çok önemli bir kulüpten gelen bu teklifi Stephan ve ailesine ilettim ve ne yapacaklarını sordum. O da burada kazandığı paranın yeterli olduğunu ve bir Milan taraftarı olarak takımından ayrılmak istemediğini söyledi. Ben de onu yanaklarından öptüm." diye konuştu.

İsmini vermediği dev kulübün 30 milyon avroyu aşan bir teklifte bulunduğunu da sözlerine ekleyen asbaşkan, "Üstelik Stephan'a da inanılmaz bir maaş teklif ettiler. O her şeye rağmen kalmak istediğini söyledi. Son aylarda gol atamadı, ama henüz 20 yaşında ve forvetler bazen bu tip dönemlerden geçerler. Cavani de tam 2 ay gol atamamıştı." ifadelerini kullandı.

El Shaarawy'nin 2018'e kadar Milan ile sözleşmesi bulunuyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri