- Konular
- 3,473
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 395
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- -516
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Milan'ın asbaşkanı, takımın genç forvetine büyük bir kulübün akıl almaz bir teklif yaptığını, ancak oyuncunun Milano temsilcisinde kalmayı seçtiğini söyledi.
AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, ismini vermediği bir takımın Stephan El Shaarawy için 30 milyon avroluk teklif yaptığını söyledi.
20 yaşındaki forvet için kapılarının çalındığını ifade eden Galliani, 7 Gold Television Network'e verdiği demeçte, "Kulübün adını asla vermeyeceğim, ama El Shaarawy için inanılmaz bir teklif aldık. Çok önemli bir kulüpten gelen bu teklifi Stephan ve ailesine ilettim ve ne yapacaklarını sordum. O da burada kazandığı paranın yeterli olduğunu ve bir Milan taraftarı olarak takımından ayrılmak istemediğini söyledi. Ben de onu yanaklarından öptüm." diye konuştu.
İsmini vermediği dev kulübün 30 milyon avroyu aşan bir teklifte bulunduğunu da sözlerine ekleyen asbaşkan, "Üstelik Stephan'a da inanılmaz bir maaş teklif ettiler. O her şeye rağmen kalmak istediğini söyledi. Son aylarda gol atamadı, ama henüz 20 yaşında ve forvetler bazen bu tip dönemlerden geçerler. Cavani de tam 2 ay gol atamamıştı." ifadelerini kullandı.
El Shaarawy'nin 2018'e kadar Milan ile sözleşmesi bulunuyor.