Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, .Com&.Org - Otopack - Admin, GM, Ticket Panel - Market Tr Tipi Files özellikler kesinlikle olmalıdır. Fiyat Aralıgım Max. 40 TL. Beta Özellikler olmasın yeni zırhlar silahlar olmazsa sevinirim. Suanlık isteklerim bukadardır aklıma geldikce ekleyecegim.
Teşekkürler. / İyi Forumlar.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, .Com&.Org - Otopack - Admin, GM, Ticket Panel - Market Tr Tipi Files özellikler kesinlikle olmalıdır. Fiyat Aralıgım Max. 40 TL. Beta Özellikler olmasın yeni zırhlar silahlar olmazsa sevinirim. Suanlık isteklerim bukadardır aklıma geldikce ekleyecegim.
Teşekkürler. / İyi Forumlar.
Son düzenleme:
Merhabalar , Firmamız aradığınız özelliklere yakın files ve sunucu fiyatlarına sahiptir ve ödeme yaptıktan ortalam 10dakika içerisinde sunucunuzu kurup tarafınıza teslim etmektedir.
Biz sizinle çalışmaktan onur duyarız ve eğer sizde bizimle çalışmak isterseniz
Tanıtım Konumuz : İncelemek İçin Tıklayınız
İletişim İçin Skype : nixea.net
İletişim İçin CanlıDestek :TIKLAYINIZ
Sunucu Paketlerimiz
Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.
![]()
Merhabalar , Firmamız aradığınız özelliklere yakın files ve sunucu fiyatlarına sahiptir ve ödeme yaptıktan ortalam 10dakika içerisinde sunucunuzu kurup tarafınıza teslim etmektedir.
Biz sizinle çalışmaktan onur duyarız ve eğer sizde bizimle çalışmak isterseniz
Tanıtım Konumuz : İncelemek İçin Tıklayınız
İletişim İçin Skype : nixea.net
İletişim İçin CanlıDestek :TIKLAYINIZ
Sunucu Paketlerimiz
![]()
Yalnız, bilişiminiz hakkında bi kaç şikayet aldıgım için sizden vps/vds alma konusunu rafa kaldırdım. Yoksa ilk önceliğim sizin bilişimizdi. Sikayet ise ilgisizlik eğer beni bu konuda aydınlatırsanız oyunu sizden alabilirim.
Teşekkür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)