- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Counter Strike Serverimi devrediyorum.
Server IP : 95.173.173.133
Server Kapasitesi: 28+2
Server Paketi : Full Mod ( Jail / Pro / Fun / Deatrun / )
Şundanda bahsedicem arkadaşlar serverin 22 kişilik hep online Alt clanı vardır. Öncelikle bundan bahsedeyim ve size doluluk oranını gösterecek bir kaç fotoğrafta atıcam.
Serverin Şuan ödenmiş 18 Günü var destek ile beraber 40TL'ye devredicem IP'de mükemmel.Devrediş nedenim ilgilenemiyorum...
Ayrıten ek olarak bize TeamSpeak3 adresi ve facebook sayfamızıda devredicem ister isim değiştirerek kullanın ister devam edin siz bilirsiniz :ka19:
Server IP : 95.173.173.133
Server Kapasitesi: 28+2
Server Paketi : Full Mod ( Jail / Pro / Fun / Deatrun / )
Şundanda bahsedicem arkadaşlar serverin 22 kişilik hep online Alt clanı vardır. Öncelikle bundan bahsedeyim ve size doluluk oranını gösterecek bir kaç fotoğrafta atıcam.
Serverin Şuan ödenmiş 18 Günü var destek ile beraber 40TL'ye devredicem IP'de mükemmel.Devrediş nedenim ilgilenemiyorum...
Ayrıten ek olarak bize TeamSpeak3 adresi ve facebook sayfamızıda devredicem ister isim değiştirerek kullanın ister devam edin siz bilirsiniz :ka19:
Son düzenleme: