HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar öncelikle CrossFire Europe sitesi daha tam olarak oturmadığı için link atamıcam çünkü öyle bir fonksiyon yok sizi fotoğraflar ile bilgilendiricem. Öncelikle CrossFire Europe oynayanlar piyasa durumunu bilirler.
Karakter İsmi :3x[Y]
Sahip Olduğu Kupon Miktarı : 50
Rütbesi :
Karakter içi yüzeysel görünümler :
Yüzeysel görünümler bunlar arkadaşlar.. Ve ayrıyeten 90 Günlük 100% exp itemi var ve bir çok item (120Günkük 3-4 Baglar / Bomb Defuse / Extra Granede / Muzzle gibi bir çok itemi var)..
Sınırsız Silahlara gelince , biraz çok silah var onlar tam belirmemiş ama ben yazayım
-Barret M82A1
-SR-2M Veresk
-Gold Mauser
-Gold Kukri
-Ak47 - Xmas (2adet)
-Scar Heavy Camo
-Mg3
Ucuzdan bırakıcam arkaşlar şuandaki kafamdaki fiyat 80TL ama pazarlık payı var. Mesaj atarsanız bana özelden konuşabiliriz. (Her Türlü bilgi Verilecektir. MSN , MSN Şifre , Gizli Soru ve Yanıtı)
Ödeme Şekilleri :
ve
Karakter İsmi :
Sahip Olduğu Kupon Miktarı : 50
Rütbesi :
Karakter içi yüzeysel görünümler :
Yüzeysel görünümler bunlar arkadaşlar.. Ve ayrıyeten 90 Günlük 100% exp itemi var ve bir çok item (120Günkük 3-4 Baglar / Bomb Defuse / Extra Granede / Muzzle gibi bir çok itemi var)..
Sınırsız Silahlara gelince , biraz çok silah var onlar tam belirmemiş ama ben yazayım

-Barret M82A1
-SR-2M Veresk
-Gold Mauser
-Gold Kukri
-Ak47 - Xmas (2adet)
-Scar Heavy Camo
-Mg3
Ucuzdan bırakıcam arkaşlar şuandaki kafamdaki fiyat 80TL ama pazarlık payı var. Mesaj atarsanız bana özelden konuşabiliriz. (Her Türlü bilgi Verilecektir. MSN , MSN Şifre , Gizli Soru ve Yanıtı)
Ödeme Şekilleri :
kimi kandırıyon sen?
http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=9554993
Arkadaşım kusura bakma ama sen salak mısın yoksa okuma özürlü falan mısın? Benim yaşım 19 ve ben kimseyi kandırmadım. Ayrıca attığın link Crossfire NA ' ya ait Ben CrossFire Europe diyorum. İstersen indir gel gozune soka soka göstereyim itemleri yada git biraz daha kitap oku bence sana yararlı olacaktır saygılarımla.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)