HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kendime yabancı bir siteden ücretsiz bir Sunucu aldım (VPS) . Ben buna metin2 kurmak istedim bu yüzdende virtual pc , server files vs . herşeyi hızlı hızlı indirdim ama sorunum şuki ViRtual pc yi açıyorum filesi felan seçiyorum rami veriyorum
kaydediyorum startı verince siyah ekran gelior ve donuor sonrada sunucum çöküo anlayacağınız virtual pc açılmıyor.
Nasıl metin2 server kurabilirm o sunucuya
yardımlarınızı bekliyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İYİ FORUMLAR
kaydediyorum startı verince siyah ekran gelior ve donuor sonrada sunucum çöküo anlayacağınız virtual pc açılmıyor.
Nasıl metin2 server kurabilirm o sunucuya
yardımlarınızı bekliyorum -------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İYİ FORUMLAR