mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

24 Saat Kuralı Kalktı !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ona hiç gerek yok SEO işiyle ilgilenen herkes benim ne demek istediğimi anlar.
Şikayet bölümü indexlenmeye açık ve bir konu açıldığında Turkmmo genelinde olduğu gibi Google burayı da bazen 1-2 dakikada indexliyor bunun sonucunda da arayınca sıralamada çıkıyor. İndex silinmesi için de Google 90 gün boyunca o içeriğin olmaması gerektiğini söylüyor. Yani her durumda açılan konular firmaya zarar verebiliyor.

Tabii ki Turkmmo diğer forumlara nazaran çok daha fazla hit aldığından firmalar için yıkım daha kolay olabiliyor.

Hele bir de firmalar haklıyken, müşterilerin sadece çirkinleşmek amacı ile açtığı konular olunca..

Ümit ediyoruz ki kısa zamanda bunun için de alternatifler çoğalacaktır.

Son zamanlar da konu açıp öylesine firma karalayanlar arttığı için hosting yönetimi olarak 24 saat bekleme süresini kaldırdık.Bu demek oluyor ki eski sisteme geri dönüldü yani kanıtsız açılan konular direk kapatılacak büyük yazdım ki herkes okusun sonra neden konum kapatıldı demesin konu 1-2 gün açık kalıcak sonra kapatıcam şimdilik herkes görsün sonra neden konum kapatıldı 24 saat hakkım var demesin.

Mesela geçenlerde başıma gelen sadece Auto Pack'i 1 gün geç teslim ettim diye oda o gün elemanım yoktu. O müşteri hem makinalarıma, hem filesime etmediği laf bırakmadı. Sonra bana gelen 2-3 soru şu. Sizin makinalarınız laglıymış, bozukmuş, çalışmıyormuş doğrumu gibi. Bence şikayet konularının yayınlanması için onay sistemi getirilmeli, sonrasında yetkililer firmaya mesaj atmalı konunun içeriği hakkında. Firma yetkilileri moderatörlere gerekli açıklamayı yaptıktan sonra eğer doğru söylüyorsa konu hiç uzatılmadan üyelere gösterilmeden kapatılmalı. Ama çelişkili bir durum varsa bu firma böyle şeyleri alışkanlık edindiyse konu orada çözülene dek açık şekilde herkesin görebileceği durmalı. Benim düşüncem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri