- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yahu sayın moderetarlerim neden hala destek böümünden yardımcı olamadınız...
hesabımda yeni bir karakter açtım envanterinede item ve birçok şey doldurdum faka şimdi ise karakter kayıp aynı isimde yeni bir karakter açmaya çalışıyorum fakat bu karak adı kullanılmaktadır gibi ifade çıkıyor...
birde hesap ID unuttum bolümünden mail adresimi giriyorm mailinize başarılı bir şekilde gönderilmiştir gibi ifade cıkıyor fakat mail adresimde ileti yok boş gmail adresime deniyorum geliyor fakat mynet hesabıma gelmıyor kendı kendıme farklı mailden mesaj yolladım fakat o geliyor ...
hata veren mail adresim : cemik5@mynet.com
lutfen bu mailime hangi hesaplar bağlı gönderirmisiniz...
hesabımda yeni bir karakter açtım envanterinede item ve birçok şey doldurdum faka şimdi ise karakter kayıp aynı isimde yeni bir karakter açmaya çalışıyorum fakat bu karak adı kullanılmaktadır gibi ifade çıkıyor...
birde hesap ID unuttum bolümünden mail adresimi giriyorm mailinize başarılı bir şekilde gönderilmiştir gibi ifade cıkıyor fakat mail adresimde ileti yok boş gmail adresime deniyorum geliyor fakat mynet hesabıma gelmıyor kendı kendıme farklı mailden mesaj yolladım fakat o geliyor ...
hata veren mail adresim : cemik5@mynet.com
lutfen bu mailime hangi hesaplar bağlı gönderirmisiniz...
- Konular
- 721
- Reaksiyon Skoru
- 899
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 280
- MmoLira
- -206
- DevLira
- 0
Benim çıktıgım saatte ticket atmışsınız dönüş yaptım ayrıca
bilgi@mmomt2.com ve destek@mmomt2.com,u güvenli mail olarak ekleyin.
Mynetin işleyişini bilmiyorum ancak hotmail hesabı ise şu konuyu inceleyiniz gelmiyor ise mynet yetkili birimine danışınız.
http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/1897270-mmomt2-mail-gelmeme-sorunu-cozumu.html
Konuyu kapatmıyorum belki detaylı bilen çıkar.
bilgi@mmomt2.com ve destek@mmomt2.com,u güvenli mail olarak ekleyin.
Mynetin işleyişini bilmiyorum ancak hotmail hesabı ise şu konuyu inceleyiniz gelmiyor ise mynet yetkili birimine danışınız.
http://www.turkmmo.com/mmomt2-duyurular/1897270-mmomt2-mail-gelmeme-sorunu-cozumu.html
Konuyu kapatmıyorum belki detaylı bilen çıkar.
Son düzenleme: