Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

1 GB Sunucu arıyorum (acil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ddrx7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 476

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Metin2 pvp serverim için max : 35-40 TL 'ye kaliteli sunucu arıyorum.
Başlıca özellikleri neler olmalıdır?
- .net , .com domain hediye ediyorsa çok süper olur.
- Hosting kendilerine ait olup sınırısz olmalıdır, ve kurulum forum + ticcet + a.paneli kesinlikle olmalıdır, putty script veya (putty script için bir site vardı adını bilmiyorum çok hoştu oda olabilir )
- Zor TR tipi oyun açıcağım , nesne market düzenlemesi, ve bazı istediğim itemleri koymasını isticeğim , mesela zor fileste npc 'de satılan bazı eşyaları kaldırmasını isticeğim, veya eklemesini. ( bu eksiklerine göre değişir ) (örnek verelim, şimdi droplar x100 olucak level kasımıı zor ben onlardan ex yüzüğü koymasını isticeğim nesne market'e direk 1.200.000.000 exp verip 84 lvl yapıcak 1 levelden ve bu tarz kostüm, anka kuşları (özellikli) şeyleri satıp sw'nin parasını çıkartıcağım.
-ve lag hiç olmaması gerekir (referans göndermelidir)

Bunları karşılayabilen kişiler ö.m atsınlar, veya konuya benim böyle böyle sunucum var mail adresi atsınlar geri dönüceğim.
ilk ay beğenirsem ömür boyu o şirkette çalışırım. (bu devirde adam gibi firma bulmak çok zor)

Merhaba arkadaşlar,
- Hosting kendilerine ait olup sınırısz olmalıdır, ve kurulum forum + ticcet + a.paneli kesinlikle olmalıdır, putty script veya (putty script için bir site vardı adını bilmiyorum çok hoştu oda olabilir )
- Zor TR tipi oyun açıcağım , nesne market düzenlemesi, ve bazı istediğim itemleri koymasını isticeğim , mesela zor fileste npc 'de satılan bazı eşyaları kaldırmasını isticeğim, veya eklemesini. ( bu eksiklerine göre değişir ) (örnek verelim, şimdi droplar x100 olucak level kasımıı zor ben onlardan ex yüzüğü koymasını isticeğim nesne market'e direk 1.200.000.000 exp verip 84 lvl yapıcak 1 levelden ve bu tarz kostüm, anka kuşları (özellikli) şeyleri satıp sw'nin parasını çıkartıcağım.

Bunları karşılayabilen kişiler ö.m atsınlar, veya konuya benim böyle böyle sunucum var mail adresi atsınlar geri dönüceğim.
ilk ay beğenirsem ömür boyu o şirkette çalışırım. (bu devirde adam gibi firma bulmak çok zor)

30 Dakika İçinde Teslimat Garanti 30 Dakika İçidne Verilmeyen Sunucularda Para İadesi.
Xeon İşlemcili Üstün Performanslı Sunucularımız Mevcut.
Sunucu Korumaları Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.
Server Fileslerimiz En Güncel Eklentili Mysql Hataları 0 Log Tutmayan Syeser Özelliğini Barındırmaktadır.
1GB Metin2 Sunucusu 35TL'Den Başlamaktadır.
Ayrıntılı Bilgi İçin Skype Adresimiz ; omak.bilisim
Tanırım Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Yer Sağlayıcı ; 2919
Web Sitemiz; http://omakservers.net/

Merhabalar,

Market konusunda ve alan adı konusunda yardımcı olamıyoruz.

Ancak markete item eklemeniz için bir panel tedarik etmekteyiz. Ayrıca .com .net .org alan adı yerine de .tk alan adı sağlamaktayız.

Bu koşullar size de uygunsa dilerseniz iletişime geçebilirsiniz.

ErginBilisim
Ys:2549

Referans: www.rezona-mt2.tk
Türkiyede yapılmamış bir kampanyaya imza atıyoruz ve server fileslerimiz sorunsuz olup herşey yerinde sorunsuzca çalışmaktadır TR ORTA VE KOLAY TİPTE Fileslerimiz mevcut olup Hosting+1 Yıllık .tk Bedava Veriyoruz....Oyunda Yeni Bulunan Zırhlar Ve itemler Tamamen Oyunun Boyutunu Değiştirerek Daha güzel bir hale getirmiştir...
ErginBilişimde FARKIMIZ YAPTIKLARIMIZ....

Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız Saygılarımla ErginBilisim...

gsm: 0538 961 16 76
Konu Linki:http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...izmetiturkiyede-yapilmamis-kampanyalarla.html

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Merhaba , alan adı konusunda yardımcı olamıyoruz ama tüm konularda bizden yardım alabilirsiniz. İletişime geçiniz görüşelim.

İletişim ;

Msn : satis@arslanlarbilisim.com
Facebook : www.facebook.com/ArslanlarBilisim
Web : www.arslanlarbilisim.com
Canlı destek : Canlı DESTEK
YS No : 2641

Arslanlar Bilişim İnternet Teknolojileri *

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri