kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beşiktaş, Adebayor'u bitirdi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan PesimistEp5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 138

PesimistEp5

Level 5
TM Üye
Katılım
13 Eki 2011
Konular
208
Mesajlar
819
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beşiktaş'ta futbol takımı Almanya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yöneticiler de transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siyah beyazlıların bir süredir gündemlerinde olanEmmanuel Adebayor'un menajeriyle yapılan görüşme olumlu sonuçlandı.

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham forması giyen Togolu golcü ile siyah beyazlı takıma transferi konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Ancak Adebayor'un transferi konusundaki son hamle Hugo Almeida nedeniyle beklemeye alındı.

Siyah beyazlı yönetim, gözden çıkardığı ve Almanya'nın Hamburg takımının da talip olduğu Almeida'nın takımdan ayrılması halinde Adebayor konusunda son hamlesini yaparak transferi sonuçlandıracak.

Bu arada Beşiktaş'ın Pedro Franco'nun ardından yeni bir Kolombiyalıyı daha gündemine aldığı belirtildi. Siyah beyazlıların Arjantin'in Estudiantes takımında forma giyen 22 yaşındaki golcü Duvan Zapata'yı kadrosuna katmak için uğraş verdiği iddia edildi.

Ajantin'in Clarin gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın Zapata için 6 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu belirtildi. Estudiantes yetkililerin transfere sıcak baktığı, Zapata'nın yerine alınacak isimler için çalışmalara başladığı ifade edildi.
(Lig Tv)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst