- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar iyi oyunlar arkadaşlar 18.00 itibariyle test serveri kapatıldı
Bu test serveri bana darkorbitten asıl zevki almamı sağladı . Bot yok bir şey yok... Abartılı vuruşlar yok ve dostluk arkadaşlık var
Çok güzel gemilerimi yapıp girdim alfa olsun zeta olsun kapıları yaptım hep bir kaç hesapla. Çokta iyi dostlar edindim
Şimdi serverden bir kaç görüntüncü atıcam
Diğer konudaki görüntüler 640-450 olduğu ıcın kaldırılıcaktır büyük ihtimal. Bu yüzden hepsini burda toplarlıyorum . Eğer sizde isterseniz burda test serveriyle ilgili anılarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
Son olarakta bu sefer TÜRKİYE 'den girişi sağlayan Bigpoint ve tüm darkorbit modlarına , cmlerine yetkililerine teşekkürlerimi sunarım
NOT: Ben bu fotoğrafları ve yazıyı sadece bu svden zevk aldığım için yazıyorum , paylaşıyorum. Lütfen hava atmak için vs vs . düşüncülere kapılmayın . Birde tr1 oyun birincisinin nickini yazdım sadece test server için TR1 debaşkasıyım ben
İlk kez sentinel tasarımını kullanma avantıjını yakaladım ve çok hoşuma gitti görüntüsü
Ah şu test modlar yokmu kaç kez karşılaştık 45 46 35 15 falan dolu Sadece 1 tanesini kesebildim oda 15
Buda Sentinel le son maceram
Ve en sevdiğim tasarımı aldımm
Aegisleri pek sevmem genelde hep aegis kestim sadece VRU 50 goliath görevini yaptım VRU daki goliathlar çok çekti çok
Bi baktım bizim arkadaşı patlatmış ben hiç dururmuyum allahh
Yaptığı ayıp serverde 3 sapphire var zaten bende onlardanım bi baktım biri daha var hemen alalım paçasını
Aegis avı devam ediyor
Sonlara doğru artık elit falan kalmamış
Buda saat 17.59 son dakikalar patlamadım gene aegis arkadaşlar yardıma koştu ama hala sevemedim şu aegisi bi
Hiç elit yok roketliyorum nerdeyse 
Ayrıca istatisiklerimde bunlar
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
PİLOT RÜTBESİ: Acemi Binbaşı (14 bin rütbe istiyordu bugün rütbeyi 19 bin yaptım ama ne fayda)
SIRALAMADAKİ YER: 695
OYUNCU SEVİYESİ: 12
ŞİRKET: MMO
ÜYELİK BAŞLANGICI: 04 Tem 2013
OYUN SÜRESİ: 12 saat
BAŞARILAR: 21
DAĞITILAN ARGE PUANI: 9
Nick : »VЦSŁΛŦ42®¬ΛŁFΛ«
Bu test serveri bana darkorbitten asıl zevki almamı sağladı . Bot yok bir şey yok... Abartılı vuruşlar yok ve dostluk arkadaşlık var
Çok güzel gemilerimi yapıp girdim alfa olsun zeta olsun kapıları yaptım hep bir kaç hesapla. Çokta iyi dostlar edindim
Şimdi serverden bir kaç görüntüncü atıcam
Diğer konudaki görüntüler 640-450 olduğu ıcın kaldırılıcaktır büyük ihtimal. Bu yüzden hepsini burda toplarlıyorum . Eğer sizde isterseniz burda test serveriyle ilgili anılarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
Son olarakta bu sefer TÜRKİYE 'den girişi sağlayan Bigpoint ve tüm darkorbit modlarına , cmlerine yetkililerine teşekkürlerimi sunarımNOT: Ben bu fotoğrafları ve yazıyı sadece bu svden zevk aldığım için yazıyorum , paylaşıyorum. Lütfen hava atmak için vs vs . düşüncülere kapılmayın . Birde tr1 oyun birincisinin nickini yazdım sadece test server için TR1 debaşkasıyım ben
İlk kez sentinel tasarımını kullanma avantıjını yakaladım ve çok hoşuma gitti görüntüsü
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ah şu test modlar yokmu kaç kez karşılaştık 45 46 35 15 falan dolu Sadece 1 tanesini kesebildim oda 15
Buda Sentinel le son maceram

Ve en sevdiğim tasarımı aldımm
Aegisleri pek sevmem genelde hep aegis kestim sadece VRU 50 goliath görevini yaptım VRU daki goliathlar çok çekti çok
Bi baktım bizim arkadaşı patlatmış ben hiç dururmuyum allahh
Yaptığı ayıp serverde 3 sapphire var zaten bende onlardanım bi baktım biri daha var hemen alalım paçasını
Aegis avı devam ediyor
Sonlara doğru artık elit falan kalmamış
Buda saat 17.59 son dakikalar patlamadım gene aegis arkadaşlar yardıma koştu ama hala sevemedim şu aegisi bi
Hiç elit yok roketliyorum nerdeyse 
Ayrıca istatisiklerimde bunlar
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
PİLOT RÜTBESİ: Acemi Binbaşı (14 bin rütbe istiyordu bugün rütbeyi 19 bin yaptım ama ne fayda)
SIRALAMADAKİ YER: 695
OYUNCU SEVİYESİ: 12
ŞİRKET: MMO
ÜYELİK BAŞLANGICI: 04 Tem 2013
OYUN SÜRESİ: 12 saat
BAŞARILAR: 21
DAĞITILAN ARGE PUANI: 9
Nick : »VЦSŁΛŦ42®¬ΛŁFΛ«
Son düzenleme: