C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Test Serveri »•vs42™®¬f•«

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan molkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

molkay

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
61
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhabalar iyi oyunlar arkadaşlar 18.00 itibariyle test serveri kapatıldı :) Bu test serveri bana darkorbitten asıl zevki almamı sağladı . Bot yok bir şey yok... Abartılı vuruşlar yok ve dostluk arkadaşlık var ;) :cool: Çok güzel gemilerimi yapıp girdim alfa olsun zeta olsun kapıları yaptım hep bir kaç hesapla. Çokta iyi dostlar edindim :) Şimdi serverden bir kaç görüntüncü atıcam :) Diğer konudaki görüntüler 640-450 olduğu ıcın kaldırılıcaktır büyük ihtimal. Bu yüzden hepsini burda toplarlıyorum . Eğer sizde isterseniz burda test serveriyle ilgili anılarınızı ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz :rolleyes: Son olarakta bu sefer TÜRKİYE 'den girişi sağlayan Bigpoint ve tüm darkorbit modlarına , cmlerine yetkililerine teşekkürlerimi sunarım

NOT: Ben bu fotoğrafları ve yazıyı sadece bu svden zevk aldığım için yazıyorum , paylaşıyorum. Lütfen hava atmak için vs vs . düşüncülere kapılmayın . Birde tr1 oyun birincisinin nickini yazdım sadece test server için TR1 debaşkasıyım ben

İlk kez sentinel tasarımını kullanma avantıjını yakaladım ve çok hoşuma gitti görüntüsü

Ah şu test modlar yokmu kaç kez karşılaştık 45 46 35 15 falan dolu Sadece 1 tanesini kesebildim oda 15 :D

Buda Sentinel le son maceram :D

Ve en sevdiğim tasarımı aldımm :) Aegisleri pek sevmem genelde hep aegis kestim sadece VRU 50 goliath görevini yaptım VRU daki goliathlar çok çekti çok

Bi baktım bizim arkadaşı patlatmış ben hiç dururmuyum allahh

Yaptığı ayıp serverde 3 sapphire var zaten bende onlardanım bi baktım biri daha var hemen alalım paçasını

Aegis avı devam ediyor :) Sonlara doğru artık elit falan kalmamış

Buda saat 17.59 son dakikalar patlamadım gene aegis arkadaşlar yardıma koştu ama hala sevemedim şu aegisi bi :D Hiç elit yok roketliyorum nerdeyse :D

Ayrıca istatisiklerimde bunlar

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
PİLOT RÜTBESİ: Acemi Binbaşı (14 bin rütbe istiyordu bugün rütbeyi 19 bin yaptım ama ne fayda)
SIRALAMADAKİ YER: 695
OYUNCU SEVİYESİ: 12
ŞİRKET: MMO
ÜYELİK BAŞLANGICI: 04 Tem 2013
OYUN SÜRESİ: 12 saat
BAŞARILAR: 21
DAĞITILAN ARGE PUANI: 9

Nick : »•VЦSŁΛŦ42™®¬ΛŁFΛ•«

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri