Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

WolfTeam T_10054 Hatası Çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shad38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle turkmmo forumumuz'da görevli arkadaşlardan rica ediyorum bu wolfteam'de en ama en sık yaşanan hatadır ve çözümü paylaşıcam
sizden ricam bu konuyu sabitlemeniz şimdiden teşekkür ederim neyse anlatıma geçeyim...
Öncelikle bu hatanın nelerden kaynaklandığını söyliyim,

İnternet hızı'nın yavaş olması, WolfTeam'in eksik yüklenmesi vb.

Arkadaşlar ilk olarak DNS ayarlarımızın otomatik olduğundan emin olmalıyız
şimdi gelelim otomatik yapmaya,
1. Başlat>Çalıştır'a Ağ bağlantıları diyerek çıkan ağ bağlantılarını görüntüleye tıklıyoruz ve çıkan yerden hangisinde internete bağlıysak sağ tıklıyıp özellikler diyoruz daha sonra internet protokolü sürüm 4'e birkez tıklayıp özellikler diyoruz ve en üstteki seçeneği yani otomatik olarak bir IP adresi al'ı seçiyoruz tamam diyoruz ve bu işlemimiz bukadar eğer sorunu bundan olmayan veya bunu yaptıkları halde sorun devam eden arkadaşlar varsa 2.Seçeneğe geçelim.

2.Modemi'mizi yeniden başlatalım yani fişini çekip 1-2 dakika bekleyip geri takalım yada kapatıp açalım ve buda bitti eğer sorunu bundan olmayan veya bunu yaptıkları halde sorun devam eden arkadaşlar varsa 3.Seçeneğe geçelim.

3.Güvenlik duvarımız WolfTeam'i engelliyor olabilir başlat>çalıştır'a windows güvenlik duvarı yazıyoruz ve windows güvenlik duvarını seçiyoruz daha sonra sol üstten bir programın veya özelliğin windows güvenlik duvarını aşmasına izin ver diyoruz daha sonra sağ alt köşeden başka bir programa izin ver deyip ordan gözat'a tıklayıp C://ProgramFiles/JoyGame/WolfTeamTS/NyxLauncher'i seçiyoruz eğer oyunumuz başka biyerde yüklü ise ordaki NyxLauncher'i seçiyoruz ve buda bitti eğer sorunu bundan olmayan veya bunu yaptıkları halde sorun devam eden arkadaşlar varsa 4.Seçeneğe geçelim.
pxhh6.png
[/URL][/IMG]
4.Arkadaşlar eğer bilgisayarınızda HotspotShield ultrasurf vb. IP değiştirme saklama,gizleme programları varsa kesinlikle ama kesinlikle bilgisayardan siliyoruz ve kayıt defterindende siliyoruz ayrıca tümüyle sildikten sonra kalıntılarını silmek içinde sizlere CCleaner programını öneririm ve bukadar eğer sorunu bundan olmayan veya bunu yaptıkları halde sorun devam eden arkadaşlar varsa 5.Seçeneğe geçelim.

5.Arkadaşlar sorun eksik yüklemedende kaynaklanıyor olabilir diye başta belirttik bunun için wolfteam'i siliyoruz ve
sitesinden baştan indirip kuruyoruz. Eğer sorunumuz hala çözülmez ise format atmanız gerekebilir ben eski bilgisayarımda format atarak bu hatadan kurtuldum şuanki bilgisayarımda ise 3.cü seçeneği uygulayarak kurtuldum iyi oyunlar, iyi forumlar...

TurkMMO Görevlisi arkadaşlarımıza tekrar söylemek istiyorum bu hata wolfteam kullanıcılarının en çok yaşadığı hatalardan birisi lütfen konuyu sabitleyin kesinlikle alıntı değildir sorunları açıklayıcı birşekilde düzeltilmesini yazdım isterseniz araştırın alıntı değildir... Lütfen sabitleyin Kolay gelsin...

Saygılar, Shad38

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri