Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Virtual Pc Networking Ayarı Yardım edin lütfenn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saniel33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 401

saniel33

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar yaklasık 3 - 4 senedir bu forumda uyeyım ve ılk defa ısım dustugu ıcın bu konuyu acdım daha oncede kaç konu açtıgımı bile bilmiyorum ama bu gerçekten mühim birşey sabit ip server kurdum 3-4 hafta oluyor olmayınca gerı vazgeçdim derken hatayı anladım videolarda resimli anlatımda virtual pc de ayarlar bolumunden networking de modeminizin markasını seçin demişdi benim modem tp-link bendede tek anlamlı sık olarak realtek controller vardı onu seçdim sonra bidaha videoyu teker teker izledim ve hatanın orada kaynaklı oldugunu düşünüyorum servere ve siteye benden baskası giremiyor ama ben girebiliyorum smdi format attım ve bu sefer böyle birşey var şıklarda bu şıkkı seçsem server online olurmu lütfen yardım edin

puhd9.png

Sizden İsteğim şu ki fotoğraftaki ayarlarda realtek RTL8168B/8111B Ailesi PCI-E gigabit ethernet NIC (NDIS 6.20)'yi seçsem bir problem olurmu veya orada seçmem gereken şıkkı nasıl yüklerim lütfen yardım edin bi siz yardım edebilirsiniz ama dünden beri cevap yok!

lan size güvenende hata lan bide en iyi forum sitesi diyonuz eski turkmmo mu kaldı vay be bi yardımımıza gelmıyolar

Hayır kardeşim sorun olmaz o senin internet kartın olması lazım yani bi problem olmaz..

oldu hele şukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri