Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce sw işletiyordum. Ama sınavlar yüzünden bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şimdi tekrar döndüm. Ama baya bir şirket açılmış, bunlardan en tanınanı ve en kalitelisi hangisidir. Önceden mesela fix diyebileceğimiz şirketler vardı akıllı bilişim vb. Şimdi de ona benzer adını duyurmuş, kendini ispatlamış şirketler nelerdir ? Yardımcı olun.
Ayrıca server alacağım şirketin benim bilmediğim bir kaç uygulamayı kendisinin yapmasını istiyorum. Mesela hazır filesleri var kolay orta zor diye. Ben bir kaç değişiklik isteyebilirim. Ama az şeyler inşallah çoğunu kendim yapabilecek kadar hatırlıyorum. Npc sabitlemeyle falan uğraştırmam.
Şirketler referans server de yazarlarsa sevinirim. (denemek için)
Ayrıca server alacağım şirketin benim bilmediğim bir kaç uygulamayı kendisinin yapmasını istiyorum. Mesela hazır filesleri var kolay orta zor diye. Ben bir kaç değişiklik isteyebilirim. Ama az şeyler inşallah çoğunu kendim yapabilecek kadar hatırlıyorum. Npc sabitlemeyle falan uğraştırmam.
Şirketler referans server de yazarlarsa sevinirim. (denemek için)
Son düzenleme:
Merhabalar , Firmamız aradığınız özelliklere yakın files ve sunucu fiyatlarına sahiptir ve ödeme yaptıktan ortalam 10dakika içerisinde sunucunuzu kurup tarafınıza teslim etmektedir.
Biz sizinle çalışmaktan onur duyarız ve eğer sizde bizimle çalışmak isterseniz
Tanıtım Konumuz : İncelemek İçin Tıklayınız
İletişim İçin Skype : nixea.net
İletişim İçin CanlıDestek :TIKLAYINIZ
Sunucu Paketlerimiz
Son düzenleme:
Referans server gösterebilir misiniz hile, açık vs. denemek istiyorum.
Oyun içi destek istemezseniz size hizmet sağlayabiliriz. Sunucularımız birçok saldırıyı engelleyebilir ve maske ip kullanmaktadır dolayısıyla saldıran kişi ip adresini bulsa bile saldırı yapması imkansızdır.
Oyun içi destek istemezseniz size hizmet sağlayabiliriz. Sunucularımız birçok saldırıyı engelleyebilir ve maske ip kullanmaktadır dolayısıyla saldıran kişi ip adresini bulsa bile saldırı yapması imkansızdır.
Oyun içi destek istemezsinizden kasıt nedir ? Bir sıkıntı varsa mesela kulede bakmıyor musunuz ?
Ve referans server alabilir miyim?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)