berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Charım Soyuldu Allah Icın Bakın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakuza21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 765

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

HUSYIN55 Nicki charım soyuldu allah rızası ıcın bırı yardım etsın gm ıle konustursun telefon numarası versın bısı yapın arkadaslar lutfen Charım Soyuldu o charımı Soyanın Allah belasını versın bırı benı gm ıle bulustursun biri telefon versın bısı yapın arkadaslar kac m lık ıtemlerım gıttı ben gıdem ıtemlerde degılım sadece o kadar emek bosuna gıttı biri yardımcı olursa ıyı olur gm yada mod. gıbı bırı lazım loglardan ıp yı bulabılecek yada bir tane yetkılı lazım bana. lutfen yardımcı olun.

sus sızlanma kardeş. Öncelikle oyun için sakın kendini üzme, emeğin falan gitmedi. Sen oyunu oynarken zaten eğlendin. Boşver oyunu bırakmış gibi düşün istiyorsan ama sakın kendini üzme... Kitap okumaya yönel, kendine bir hobi bul. İleride gülüp geçeceksin... :)

kardeş gm birşey yapamaz bu konuda anca sen metin2 destek sisteminden carın bilgilerini girersin.eger konuyu uygun bulurlarsa incelerler sana geri dönerler...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri