Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Öneri istiyorum Gir içerii :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SIKINTIY0K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 220

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba :)

Arkadaşlar yaşım 16 iyi futbol oynuyorum. Çok hızlıyım 1e 1 de dede iyiyim. Topla olan ilişkim o kadar çok iyi değil ama iyi. alt yapıya bu yaşta girsem sizce iyibir yere gelirmiyim ? 1995 lilere kadar alıyorlar. Çok azimli ve istekliyim. Önümüzdeki sene mayıs ayında varmış seçmeler. Sizce mayıs ayına kadar ne yapayım kendimi daha çok geliştirmek için ? Bir kaç öneri alırsam sevinirim.

Birde yabancı dil öğrenmek istiyorum. Bildiğiniz üzere türkiyede eğitim iyi değil. 5. sınıftan beri İng görüyoruz fakat tek tük konuşuyoruz. Sizce videolarla, yabancılarla konuşa konuşa öğrenebilirmiyim yoksa kursa gitmek şartmı ?

Önerilerinizi bekliyorum :)

Pek bir bilgim yok futbol olaylarıyla ilgili ancak yeteneklerini geliştirmek için illaki videolar vardır konular vardır bir araştır derim. Yabancı dil için ise içinde uzun metinler yada sürekli ingilizce kullanılan oyunlar oyna (Sims,Totalwar vs.vs.) yabancı dizi izle alt yazılı izle ancak kulağın sürekli konuşmalarda olsun. Umarım işine yarar :)

Öncelikle Merhaba :)

Arkadaşlar yaşım 16 iyi futbol oynuyorum. Çok hızlıyım 1e 1 de dede iyiyim. Topla olan ilişkim o kadar çok iyi değil ama iyi. alt yapıya bu yaşta girsem sizce iyibir yere gelirmiyim ? 1995 lilere kadar alıyorlar. Çok azimli ve istekliyim. Önümüzdeki sene mayıs ayında varmış seçmeler. Sizce mayıs ayına kadar ne yapayım kendimi daha çok geliştirmek için ? Bir kaç öneri alırsam sevinirim.

Birde yabancı dil öğrenmek istiyorum. Bildiğiniz üzere türkiyede eğitim iyi değil. 5. sınıftan beri İng görüyoruz fakat tek tük konuşuyoruz. Sizce videolarla, yabancılarla konuşa konuşa öğrenebilirmiyim yoksa kursa gitmek şartmı ?

Önerilerinizi bekliyorum :)

Yaşının uygun olduğunu düşünüyorum.Bence tereddüt etmeden gidip seçmelere katılmalısın tabi ki sağlığına bir zararı olma ihtimali yoksa.Ancak bir yöndende bu tarz olaylara kaptırıp ileride geleceğini etkileyecek şeyleri erteleme örneğin futbolu kendine bir hobi edin yani temel amacın futbol değilde biran önce meslek ve sağlam dayanaklar olmalı.
İngilizceye gelirsek Kendi paranı kazanmaya başladığında veya 2-3 sene sonra temeli olan kişilere kısa sürede ingilizce öğreten kurslara katılman.Videolarla,oyunlarla,filmlerle ingilizceyi öğrenebileceğini sanmıyorum öğrensen bile çok uzun zaman alır.İleridede sana faydası olmaz. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri