Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cimbom'un transfer hattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 120

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

[h=2]Galatasaray, transfer döneminin açılmasıyla birlikte transfere hız verdi. İşte Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan oyunculardaki son durum...[/h]

fft104mm2384479.jpg

Farfan’dan kötü haber

Galatasaray’ın transferi için gün saydığı Jefferson Farfan hakkında, kulübü Schalke’den ilginç bir açıklama geldi. Alman kulübünün menaceri Horst Heldt, hem Draxler hem de Farfan’la ilgili olarak Bild’e verdiği demeçte, “Bize gelen herhangi bir teklif yok. Farfan bizimle kalacak. Bizim sezon içi planlarımızda o da var” ifadesini kullandı. Farfan ve Draxler’in ilk idmanda yer almamaları hakkında ise teknik direktör Jens Keller, “Bu oyuncular izinli oldukları için çalışmada yoktu” açıklamasını yaptı.

‘Galatasaray’ı istedim’

Fiorentina’nın sol beki Vargas, transfer süreciyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Önünde üst düzey seviyede oynayabileceği 4-5 sezon daha olduğunu belirten 29 yaşındaki Perulu futbolcu, “Bir yıl önce Galatasaray’a katılmak istiyordum ancak kulübüm yüksek bir bedel isteyince görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasına yol açtı” dedi. Vargas, “Önce kendi özeleştirimi yapıyorum ve burada işlerin iyi gitmediğini hissediyorum” sözleriyle de kulüpten ayrılmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Carlinhos’un mesajı var

Cim Bom’a transferi tam anlamıyla yılan hikayesine dönen Carlinhos, Brezilya basınına yaptığı açıklamada kulübündeki finansal sorunlardan bahsetti. Fluminense ile 2014 yılına kadar kontratı olduğunu belirten Sambacı, “Ne olacağını zaman gösterecek. Benim isteğim kulüpte kalmak. Ancak iki tarafı da memnun eden bir gelişme olursa düşünebiliriz. Ama şundan eminim, eğer Fluminense bir sponsor bulursa, benim takımda kalmam için ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu.

Taraftarlara göre hayal!

Avrupa medyasında adı Galatasaray’la anılan Angel Di Maria’nın Sarı-Kırmızılı kulübe olası transferini, “Hayal mi, gerçek mi” başlığıyla dün okurlarımıza duyurmuştuk. Taraftarların konuyla ilgili olarak FANATİK’in internet sitesine yaptığı yorumlara bakılırsa, futbolseverler böyle bir transferi tam anlamıyla hayal olarak görüyor. Real Madrid’in 25 yaşındaki oyuncuyu 35 milyon Euro’dan aşağı bırakmayacağı, bu durumda transferini Manchester City ya da Monaco’nun gerçekleştirebileceği düşünülüyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri