emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Tar.gz li server kurulumu bilen varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeBeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bayağı Serverfiles araştırdım ama çoğu tar.gz li bende tar.gz li server kurmayı bilmiyorum.
nasıl virtual a bağlancaz da tar.gz kodlarını okutcaz hiçbi fikrim yok bunu virtual a bağlanmaktan başlayarak okutup oyuna nasıl gircemizi anlatan bi video çekebilirmisiniz.

Ben .vhd li kurabiliyorum ama tar.gz li olmuyo off :(

Kardeşim FreeBSD Kurulumu yapman gerek onun içinde 2 pc lazım yada pc içine 2. bir sanal pc kurabilirsiz VMWare work station diye bi program vardı yada böyle birşey onuna 2. bir sanap pc kurabilirsin ama Ram'in 8 veya 16 gm arası değilse hiç uğraşma...

Bayağı Serverfiles araştırdım ama çoğu tar.gz li bende tar.gz li server kurmayı bilmiyorum.
nasıl virtual a bağlancaz da tar.gz kodlarını okutcaz hiçbi fikrim yok bunu virtual a bağlanmaktan başlayarak okutup oyuna nasıl gircemizi anlatan bi video çekebilirmisiniz.

Ben .vhd li kurabiliyorum ama tar.gz li olmuyo off :(

skype:adilozayy@windowslive.com ekle sana yardımcı olayım.

Filezillaya bağlanmadan atamazsın tar.gz yi

Abicim Ben Ne Diyorum Burda Kaç Gündür Filezillaya vhd li bile olsa bağlanamıyorum.
Ve tar.gz yi önce virtual dan bişi yapmam lazım ondan sonra filezilla bağlanmam lazm ööle atıp tar.gz leri virtualdan kodları girmem lazm ama
virtuala vhd si nasıl bağlancam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri