Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Format ile ilgili sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan www4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar benim işletim sistemim windows 7 ultimate ben bilgisayara format atıcam fakat ne cd var ne key bazıları kasada olur diyor key ben bulamadım

sormak istediğim konuya geleyim ben internetten ıso dosyası indirip çekicem fakat key isticek formatta benim windows etkinleşmiş hali ben özelliklerde yazan o keyi format atarken birdaha yazsam kabul edermi ?
YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM BU FOTOĞRAFTAKİ ÜRÜN KİMLİĞİNİN YANINDA YAZAN O KODU FORMATTA BİRDAHA YAZSAM KABUL EDERMİ ?
zG1tR.png

Ürün anahtarımı birden çok bilgisayarda kullanabilir miyim?

Bir Windows ürün anahtarını Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları'nın izin verdiğinden daha çok bilgisayarda Windows 7'yi etkinleştirmek için kullanamazsınız. Genellikle lisans koşulları ürün anahtarının yalnızca tek bir bilgisayarda kullanılmasına izin verir.

İkinci bir bilgisayara Windows 7 yüklemek için yükleme diski veya USB flash sürücü kullanıyorsanız, yeni bir ürün anahtarı almak için aynı Windows 7 sürümünün fazladan bir kopyasını satın almanız gerekir. Daha fazla bilgi için bkz.

Ürün anahtarım geçerli değilse ne yapmam gerekir?

Windows 7'yi yüklerken ürün anahtarınızın geçerli olmadığını söyleyen bir hata iletisi alırsanız, bkz.

Microsoft Makale No: MSW700067

Son düzenleme:
Merhabalar benim işletim sistemim windows 7 ultimate ben bilgisayara format atıcam fakat ne cd var ne key bazıları kasada olur diyor key ben bulamadım

sormak istediğim konuya geleyim ben internetten ıso dosyası indirip çekicem fakat key isticek formatta benim windows etkinleşmiş hali ben özelliklerde yazan o keyi format atarken birdaha yazsam kabul edermi ?
YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM BU FOTOĞRAFTAKİ ÜRÜN KİMLİĞİNİN YANINDA YAZAN O KODU FORMATTA BİRDAHA YAZSAM KABUL EDERMİ ?
zG1tR.png

Eğer şuanda yüklü olan windows sürümünü yani 7 ultimate yi yüklersen kabul edeceğini düşünüyorum.Ancak Önerim sistem dosyalarıyla oynayacağın zaman tam araştırma yap ona göre hareket et yani cd'de yoksa PC'yi çökerttiğinle kalırsın.
Birde sorununu yazarsan belki format dışında bir yol ilede yardımcı olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri