HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SÖMÜRECEKLER SÖMÜRSÜN 
+++ Kaza yapmış korsan yük gemisi: LF4 lazer elde etme için iki kat şans +++
Bu sizin şansınız uzay pilotları!
Bir korsan yük gemisinin yardım çağrısını dinledik. Anlaşılan büyük hasar almış durumda. Bu sektörde gerçekleştirdiği gizli uçuş esnasında yükünün büyük kısmını kaybetmiş.
Aldığımız bilgiler çerçevesinde, oldukça nadir bulunan LF4 lazerini korsan ganimeti arasında bulma şansımız normale göre iki kat artmış durumda. Bu şansı hiçbiriniz kaçırmamalı! Şirketinizin yönetim kurulu durumdan istifade çağrıda bulunuyor: Hemen açılın ve LF4 lazer topunu ele geçirin!
Hesaplarımız bu uygun vaziyetin sadece bugün süreceğini gösteriyor! Bu şansı değerlendir!
İmza Yönetim Kurulu

+++ Kaza yapmış korsan yük gemisi: LF4 lazer elde etme için iki kat şans +++
Bu sizin şansınız uzay pilotları!
Bir korsan yük gemisinin yardım çağrısını dinledik. Anlaşılan büyük hasar almış durumda. Bu sektörde gerçekleştirdiği gizli uçuş esnasında yükünün büyük kısmını kaybetmiş.
Aldığımız bilgiler çerçevesinde, oldukça nadir bulunan LF4 lazerini korsan ganimeti arasında bulma şansımız normale göre iki kat artmış durumda. Bu şansı hiçbiriniz kaçırmamalı! Şirketinizin yönetim kurulu durumdan istifade çağrıda bulunuyor: Hemen açılın ve LF4 lazer topunu ele geçirin!
Hesaplarımız bu uygun vaziyetin sadece bugün süreceğini gösteriyor! Bu şansı değerlendir!
İmza Yönetim Kurulu
az önce zeta yaptım 50 k uri geldi anahtar mı çeksem yarın sabah
bu arada 2 de 2 ,arthur smyrnovun söylediği bugu deniycem bidahaki zetada
bu arada 2 de 2 ,arthur smyrnovun söylediği bugu deniycem bidahaki zetadaaz önce zeta yaptım 50 k uri geldi anahtar mı çeksem yarın sabahbu arada 2 de 2 ,arthur smyrnovun söylediği bugu deniycem bidahaki zetada
dostum bug demiyelim buna taktik desek daha iyi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)