xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Darkorbit Öğrenmek Icin Yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akifakyildizlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 414

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben bu oyunu en son 2008de oynadım. Benim zamanımda yanlış hatırlamıyorsam golinin kırmızı tasarımı falan yeni çıkmıştı. Şimdi baya bi tasarım çıkmış, üstüne apistir şudur budur baya bişey çıkmış, kısacası ben oyuna tekrar başlamak istiyorum, Goliath gemi, full iris, full lf3 gemim var(o zamanların en iyisi böyle bi gemiydi, şimdiyse geliştirmek için çok uğraşılması gereken bi gemi) fakat ben yeniliğe açık ve kolay alışabilen bi insan değilim, üstelik oynadığım server da yabancı dille hizmet veriyor. Bana yardım edebilecek gönüllü, bu işi iyi bilen yardımsever arkadaşlar var mı acaba? Kullanıcı adı şifre paylaşımı yapmayacağım kesinlikle, sadece gemiyi geliştirip iyi hale getirmem için neler yapmam gerektiğini söylesin yeter. 2008-2009 gibi oynayan arkadaşlar bilir, o zamanlar neredeyse hiçbir eklenti yoktu ve CPU ların bi kısmı da yeni yeni çıkmaya başlamıştı, şimdi alışveriş ne işe yaradığını bilmediğim CPU ve tasarımlarla dolu. Dediğim gibi yardım etmek isteyen arkadaşlar varsa konuya mesaj atabilirler veya Özel mesaj ile ulaşabilirlerse çok çok sevinirim. Herkese iyi oyunlar :)

Nerde sıkıntı çekiyorsun söyle ?
Her yerde hocam. Eskiden benim gemimdeki özellikler full+full demekti. Şimdi oyunda öyle şeyler var ki, adamlar benim gemimi 3 saniyede bile kesebiliyorlar, bu da demek oluyor ki benim gemimin baya bi gelişmesi lazım, az bir şey kurcaladım oyunu fakat yine de iyileştiremedim gemiyi, skype veya facebooktan bana yardımcı olabilecek bi kişi arıyorum. AR-GE diye şeyler çıkmış, skylab, pet, teknoloji fabrikası gibi şeyler çıkmış. Bunları internetten araştırdım fakat kullanmayı beceremedim.

Eğer Tr1 olursan birlikte oynarız ben 7 lf3 6 lf2 1 iris 5 flax 13 lewel leonovum vru yum açarsan adını yaz bana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri