Test5410 1
Test5410
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Flood Hakkında?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DoqanUmuT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru-Cevaba açtım onaylanmasını bekliyemedim.

Beyler simdi farklı konulara mesaj atmak floodmu oluyor? Çrk kez bu forumda görmüstüm bazı bölümlerde paylasım için tesekkürler cinsinden mesajlar var. Bende mezaj sayımı arttırmak için böyle bir program yaptım istediğim bölümde teşekkür mesajı attırabiliyorum. Bölümün teyekküre uygun olup olmadığını tabi kontrol ediyorum. Bölümde atılan mesajlar hep tesekkür mesajı bende farklı konulara tesekkür mesajı atıyordum. Bi girdim 5 gün ban sebeb flood. Herhangibir bölüm kurallarınada baktım Tesekkür mesajını çok fazla atarsanız ban yersiniz diye bir bölüm yok hayır koyun baride simdi ben 5 gün napcam forumdan arkadasada söz verdim bi konu hakkında ne cevap verdi onuda göremiyorum. Bi Turkmmoya giriyordum 5 gün oda yok simdi. Bir yasak uyarısı görseydim yapmazdım neyse bekliycez 5 gün simdi bu Tessekkürler. Yazmak floodamı giriyor. (500 e yakın yazmısımdır 1 günde)

Aynı konuya sürekli mesaj yazarsanız flood olur.

Sizin banlanmanızın nedeni konuları hortlattığınız için veya teşekkür gerekmeyen konulara teşekkür yazdığınız içindir.Kaldı ki bir programdan bahsediyonuz bu şekilde zaten başlı başına suç işliyorsunuz herkes emeğiyle bir yerlere gelirken siz program kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)