HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm Merkür Serverinde Çogu Gm ler şehirde gezior görünmez olmadan bu biraz rahatsız edici deilmi bu konuda bilgi almak isterım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
0lumGununden özür dileyerek konuya giriyorum server GM si olarak açıklama yapma geregi duydum
Açıklama yapmak gerekirse bizim oyunda bir süre gezinme ve görünür kalmamızın sebebi oyuncuların oyun içi şikayetlerini gerek pm gerekse genelde okuyarak onlara yardımcı olmak nasıl TURKMMO .com ,un asıl temelinde bilgi alış verişi ve yardımlaşma özünsenmisse MMOMT2 ,de bu forumun oyunu ise forumun amacı oyundada uygulanması gayet normal bence oyun içerisinde elimizden geldigi kadar oyuncuların sıkıntısına yardım etmeye çalışıyoruz.
Niye rahat rahat konuşamıyor musunuz belki ağzınızdan kötü bir laf mı çıkacak?![]()
Bununla ilgili bir problem göremiyorum. Bu kadar yüklenmenize gerek yok.
Niye rahat rahat konuşamıyor musunuz belki ağzınızdan kötü bir laf mı çıkacak?
0lumGununden özür dileyerek konuya giriyorum server GM si olarak açıklama yapma geregi duydum
Açıklama yapmak gerekirse bizim oyunda bir süre gezinme ve görünür kalmamızın sebebi oyuncuların oyun içi şikayetlerini gerek pm gerekse genelde okuyarak onlara yardımcı olmak nasıl TURKMMO .com ,un asıl temelinde bilgi alış verişi ve yardımlaşma özünsenmisse MMOMT2 ,de bu forumun oyunu ise forumun amacı oyundada uygulanması gayet normal bence oyun içerisinde elimizden geldigi kadar oyuncuların sıkıntısına yardım etmeye çalışıyoruz.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)