HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
r34083 exe + game kullansan direk çalışır dife gerek yokGame version : 34083 olması gerek.
2089 ve 2019 gamelerde o fonksionların difleri olması gerek ki çalışsın.
İlerki zamanda almanlar sürer piyasaya tam kullanımlarını sıkıntı etmeyin.

r34083 exe + game kullansan direk çalışır dife gerek yok![]()
36469 exe kullanıyom.
34083 game olmadan bir işe yaramaz o quest.Ancak 2089a o fonksionların difini atarsın o şekilde kullanırsın veya 2019a.Başka türlü kullanamazsın.
r34083 game + DB HEPSİ PAYLAŞILDI36469 exe kullanıyom.
34083 game olmadan bir işe yaramaz o quest.Ancak 2089a o fonksionların difini atarsın o şekilde kullanırsın veya 2019a.Başka türlü kullanamazsın.

evet 8 mb dosya datalarına questlerine kadar paylaşıldı hatta files bile düştü piyasaya.r34083 game + DB HEPSİ PAYLAŞILDI![]()
item_proto.txtden çekiyor kodları mob_proto falan filan hepsi filese bağlı ve ben kullanıyorum benim açımdan sıkıntı yok.Fakat konu boş konu onu demek istedim.
36469 exe kullanıyom. Dedin amaevet 8 mb dosya datalarına questlerine kadar paylaşıldı hatta files bile düştü piyasaya.
item_proto.txtden çekiyor kodları mob_proto falan filan hepsi filese bağlı ve ben kullanıyorum benim açımdan sıkıntı yok.Fakat konu boş konu onu demek istedim.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...