- Konular
- 110
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu : Baskın Macerası
Bir Gün Geziyordum Mahallede Ordan Rüstem Abi Çağırdı Beni Dedi Alpaslan Buraya Gel . İsteksizce Yanına Gittim . Yanına Geldiğimde Bana Dediki Geçen Siz Burda Futbol Oynuyordunuz . O Top Bu Cama Gelmiş . Sen mi Yaptın ? dedi Bana Bende Hemen Atıldım . Yav Ben Yapmadım . Remziye Ninenin Kızının Kızının Oğlu Ufuk Yaptı . Ondan Sonra Geldi Bana Tokat attı . Ne Yalan Atıyorsun Lan Çoçuğa . Ben Hemen Eve Kaçtım . Evden Boncuklu Silahımı , Birde Kardeşler Kunduradan Aldıgım Yeni 9,99 Liralık Ayakkabımı Giydim . Arkadaslarımı Çağırdım . Onlarda Hazırlandı . Gitti Bu Rüstem Abının Bakkalına Saldırıya . Biz Böyle 7 Kişi Yürüyoruz . Tam Bakkala Geldik . Ben " Lan Rüstem Sen Kimsinki Bana Tokat Atıyorsun " dedim . oyuncak silahımla bunun ayagına sıktım . baktım adam yerinde duruyor . bir şey işlemiyor . geldi bana bir uçan tekme yandakı arkadaslarımada birer kafalı tokat çıktı . O Gün Bugundür Artık Bakkal Baskını Yapmıyoruz . .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...