HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eskiden daha kötü bir çarla bile yaratık + kutuda saatte 4 bin uri + 10 gg ,kutuda 4 bin uri + 40 gg kazanırken şimdi saatte 2 bin uri kasarsa şükrediyorum
1-Nerede kasayım?
2-Konfilerii nasıl yapayım?
3- Yaratık ayarları nasıl olsun?
vb. söylerseniz sevinirim.
gemi
8 iris
2 lf4
full hız bo2 lf3 goli
1-Nerede kasayım?
gemi
8 iris
2 lf4
full hız bo2 lf3 goli
Eskiden daha kötü bir çarla bile yaratık + kutuda saatte 4 bin uri + 10 gg ,kutuda 4 bin uri + 40 gg kazanırken şimdi saatte 2 bin uri kasarsa şükrediyorum
1-Nerede kasayım?
gemi
8 iris
2 lf4
full hız bo2 lf3 goli
dostum bakıyorumda geminin özellikleri düşük tavsiyem leo alman ve şu %50 roket arttıran diroit dizilimini alman mordonları 2-3 roket de kesersın çok rahat bu arada bota atarken geminin için kalkan koyma geminin hızı eksik olmasın birde roketleri 1000 2000 promerıum beslesen süper kasar ha seprom kullanmıyorum desen besle sepromu rokete güzel güzel urıdumunu kas
ha bu arada eğer iyice gelişmek istiyorsan hesabını 1-2 ay bota bırak öyle harca urıdumunu indirim avantaj çekmeyide unutma
ve en önemlisi baskına falan gitme daha başlardasın gereksiz yere uridum harcama 
zaten kalkan koymayıp hızı fulleyip sarı taş beslemesi çekiyorum diğer dediklerini yaparım bir daha bota koyunca şimdi kopen denemesini indirdim onu deniyorum .hoşuma giderse alcam tavsiye edermisin ?birde lenov almam çünkü şu ara kapı yapıyorum ama belki 2.hangar alabilirim
Son düzenleme:
zaten kalkan koymayıp hızı fulleyip sarı taş beslemesi çekiyorum diğer dediklerini yaparım bir daha bota koyunca şimdi kopen denemesini indirdim onu deniyorum .hoşuma giderse alcam tavsiye edermisin ?
kopen stealht ı şı şekilde tavsiye ederim bütün gün pc başında olucaksan al ancak öyle faydasını görürsün
ben mesela hem ibot kullanıyorum hem open pc başındayken palladayım dışardayken ibot dayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)