shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

2013 | Dofus 1.29 Private Server | İngiliz Serveri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IdeasBulletHandle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Konular
33
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar şuan bulunduğum hamachi ağından 2 tane arkadaş dün itibari ile bir private server açmış bulunmakta gördükleri her bugu fixliyorlar şuan oldukca iyi server. Oyun sahipleri Fransız ve İngiliz 2 arkadaş ben irtibatımı sağlıyorum muhabbetimi yapıyorum bu elemanlarla ben konuştum buradan gelecek türklerle bu arkadaşlar arasında aracı ben olucam yani yardım vs.. yapıcam server rateleri x20 dir Cape Hat Pet ve Mount bedava server gerçekten 7/24 açık adamlar kalkmıyor bilgisayar başından dün 4 e kadar oturdum ben oynadım kapatmadılar kapanıcak bir server de değil açıkcası gelen herkes oyundan Adodwerg e "Graph our friend. Thanks to him we came "mesajını yazarlarsa benide oyun görevlisi yapıcaklar bende sizlere daha çok yardımcı olabilicem.

Oyun sayfası :
Config : Generate link e basmanız gerekiyo sizi yönlendiricek oradan indireceksiniz

Hamachiye bağlanmanıza gerek yok oyun içinde nick Graph mesaj atarsanız yardımcı olurum.

NASIL OYNARIM ?
Öncelikle buradan dofusu indiriyoruz daha sonra kuruyoruz otomatik kendini güncelleyecek daha sonra kurulduğunda yukarıda vermiş olduğum "config" dosyasını kopyalayıp dofusun kurulu olduğu dizine atıyoruz daha sonra kopyalamayı onaylayarak dofus launcher dan oyuna giriyoruz bu kadar basit.

ne konuda yardıma ihtiyacın var dostum ?

Teşekkürler.

teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri