arkadaŞim İyİ dİyorsun da bİz ne yapalim?? Ben 17 yaŞindayim we okuyorum., doĞal olarak da babamin elİne bakiyorum.. Babama bana para wer oyun İÇİn puan yÜkleyecem dİyemem.. :d kendİ harÇliĞimi toplayip da oraya para yatiramam.. Yanİ benİm yaŞimda we benİm durumumda olan bİ kİŞİ İÇİn doĞal yollardan zp almak İmkansiz gİbİ bİŞey.. Yanİ bİz ne yapalim?? Herkes zp alirken bİz onlari mi İzleyelİm.. Bİrİlerİ zplİ bİrİlerİ zpsİz olduĞunda bana gÖre haksiz rekabet oluyor.. Bu da canimi Çok sikiyor.. Bu yÜzden ben ve benİm gİbİler bu tÜr yollardan bedava zp kazanmayi yeĞlİyoruz.. Umarim yeterİnce aÇik bİ yazi olmuŞtur.. Yorumlara aÇiĞim.. 

Kardeş bende daha 14 yaşındayım ama sürekli zp alabiliyorum 1 yada 2 kere babamdan istemisimdir onun dısında harclıgımı biriktirip crossfire posteri bastırıp bastırdığımın 2 katına sattım cf posterini gören gs,fb posterleride istedi bende isteğe göre basıp sattım toplam 40k zp almışımdır bu iş sayesinde ama işler kesatlaştı poster satcak biri kalmadı başka işler arıyom. 

ama o sana ÖzgÜ bİŞey.. Yanİ ben poster yapmayi bİlmİyorum.. Üstelİk Çevremdekİ hİÇkİmsenİn maddİ durumu İyİ deĞİl.. Poster yapsam bİle kİme satacaĞim.?? Ben de bu yÜzden alamiyorum.. Anlatabİldİm mİ..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...