- Konular
- 235
- Online süresi
- 4m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkdaşlar kendi keşvettiğim ve denediğim bir havoc çıkarma taktiği bunu 3-4 arkadaşa da söyledim onlar fullediler sizinlede paylaşmak istedim...
öncelikle ALINTI deildir!!!!
Havoc taktiğimiz yada bugumuz şu şekilde
1.si öncelikle kapıya girerken kapıya hangi saatde girdiyseniz pc nizin kenarında bir kağıda yazın ...
2.si kapıdan çıkış saatinizi de yazın ..
mesela bugün saat 15:00 da girdiniz akşam 17:00 da çıktınız baktınız ödül aldı
ertesi gün tekrar aynı saat de tekrar yapın ödül vericektir.. eğer vermez ise sizin geminizin saat i o değildir
tekrar farklı saat de deneyin verir ise ertesi gün aynı saat de kapıya girin ve ödülünüzü alın
böyle yaparak kendi gemizin saatini bulun hergün 1 kapı yaparak 10 gün içerisinde havoclarınızı fulleyeceksiniz
bu olay EPİLSON kapısı içinde geçerlidir saat'inizi tutturursanız LF4 ü alırsınız
Bu yolla kendim 3-4 gemimin havoclarını fulledim sizinlede paylaşmak istedim ...
öncelikle ALINTI deildir!!!!
Havoc taktiğimiz yada bugumuz şu şekilde
1.si öncelikle kapıya girerken kapıya hangi saatde girdiyseniz pc nizin kenarında bir kağıda yazın ...
2.si kapıdan çıkış saatinizi de yazın ..
mesela bugün saat 15:00 da girdiniz akşam 17:00 da çıktınız baktınız ödül aldı
ertesi gün tekrar aynı saat de tekrar yapın ödül vericektir.. eğer vermez ise sizin geminizin saat i o değildir
tekrar farklı saat de deneyin verir ise ertesi gün aynı saat de kapıya girin ve ödülünüzü alın
böyle yaparak kendi gemizin saatini bulun hergün 1 kapı yaparak 10 gün içerisinde havoclarınızı fulleyeceksiniz
bu olay EPİLSON kapısı içinde geçerlidir saat'inizi tutturursanız LF4 ü alırsınız

Bu yolla kendim 3-4 gemimin havoclarını fulledim sizinlede paylaşmak istedim ...
- Konular
- 235
- Online süresi
- 4m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Konu Güncel ++++++++++
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
çıkış saatinin hep aynımı olması gerek ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)