SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

rütbe hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kovboy2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 705

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu hile daha önce paylaşıldı ama unutuldu gitti ve linkleri kırık onun için ben yeniden açmaya karar verdim modlarım uygun görürse açık kalır yoksa kapatılsın.

Bu hile ne işe yarar: Bu hile açtığınız zaman istediğiniz rütbeyi kullanarak fotoğraf video çekmenizi gözünüze daha hoş gözükmesi için ama sadece sizde gözükür onun için ban yeme riskiniz yok .

Hile nasıl kullanılır: 1-indirdiğiniz dosayı açıp içinden do_rank_imitator_0.8 bu adlı uygulamaya tıklayıp çalıştırıyorsunuz ve karşınıza gelen ekrandan istediğiniz rütbeye tıklıyorsunuz ve start diyorsunuz ekranınıza seçtiğiniz rütbe geliyor o rütbeyi farenizle oyundaki geminizin sol tarafındaki rütbenin üzerine koyuyorsunuz ve bu kadar artık fotoğraf çekip video çekebilirsiniz.

Hilenin indirme linki: şimdi bende link versem oda kırılacak onun için hilenin direk sitesini vereceği videolu kanıtta o sitede var zaten kesinlikle virüs yok antiler de uyarı filan vermez rahat olun beni bilen bilir ben 1kez bile virüslü bir şey paylaşmadım şimdide iyi resimler fotoğraflar linki unutmuşum işte link:) :)

Buda alternatif indirme linki:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri