kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Twitter’a kayıt olma

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan emolcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emolcan2

Level 26
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
24 Haz 2010
Konular
6,786
Mesajlar
22,742
Online süresi
8h 16m
Reaksiyon Skoru
1,706
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
471
MmoLira
-761
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yanda verdiğim adrese tıklayarak Twitter ın giriş sayfasına gidiniz aşağıda twitter a yeni kayıt olacaklar kısmını Ad Soyad,e-posta,şifre kısımlarını doldurduktan sonra sarı renkli Twitter a kaydol tuşuna basınız.
pjkf5.png

Karşımıza aşağıdaki ekran çıkacaktır.Formda belirtilen yerlere bilgilerimizi girmek zorunludur bilgiler doğru doldurulduğunda yanındaki yazılar yeşil olur.Bu nedenle atlamadan hepsini dolduruyoruz.
Burada dikkat edilmesi gereken kısım Kullanıcı adı kısmıdır buraya yazılacak ad Twitter hesabımıza girerken kullanacağız isimdir veya site sahiplerinin site adlarının yazılacağı kısımdır.Sitemizde twitter adresini kullanırken bu girdiğimiz adı kullanacağız.

Eğer kullanılmak istenen kullanıcı adı daha önce başkası tarafından alınmışsa bir uyarıyla karşılaşırız ‘’Bu kullanıcı adı zaten alınmış’’ diye eğer böyle bir durum olursa twitter hemen kullanıcı adı kutusunun altında Öneriler kısmında size değişik adlar öneride bulunur tabi bir ad önceden girmiş olmanız gerkir girilen ada göre önerilerde bulunuyor.Bu adlar işinize yaramıyrorsa farklı bir kullanıcı adı denememiz gerekmektedir. Ayrıca önemli bir noktada yazacağınız Kullanıcı Adı’nın uzunluğu 15 karakteri geçmemeli.Form doldurma işlemimizi tamamladıktan sonra formun sonundaki “Hesabımı Oluştır” düğmesine tıklayınız.

pjkht.png

Yukarıdaki formu doldurma işleminden sonra işlem bitmiştir aslında ama twitter kullanıcılarına yardımcı olmak amacıyla Hotmail,Gmail gibi servislerde arkadaşlarınız varsa onlarıda twitter hesabınızdan haberdar etmek için davet etmenizi istiyecektir tabi zorunlu değildir.Bu özelliği ‘’Bu adımı atla’’ sekmesine tıklayarak bu adımları geçebilirsiniz.

En son ‘’Bu adımı atla’’ sekmesine geldikten sonra karşımıza çıkacak ekran Twitter hesabınızın ana sayfasıdır yani Twitter kayıt işlemimiz tamamlandı. Ana sayfanız aşağıdaki şekilde olduğu gibi oluşur.
pjklk.png

Üye olma işleminiz bittikten sonra, Email adresinize gidip Twitter’dan size gelen onay emailini de onaylamayı unutmayınız.Artık bir Twitter hesabınız var.
 
Teşekkür ettim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst