- Konular
- 5,138
- Reaksiyon Skoru
- 3,089
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- -75
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese selam...
​Nisan ayından beri oyuna ara vermiştim.Oyuna tekrardan başladım.Yapmaya niyetlendiğim Sniper Montage #2 oyuna verdiğim aradan dolayı mecburen askıya almak zorunda kaldım.Şimdi tekrar başladım ve devamını getirdim.Ortaya böyle bişey çıktı.
Geçen defa TDM'de yaptığım için bazı tepkiler almıştım.Bu kez bomba haritalarında.Beğeni ve yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.Aşağıda linkten izleyebilirsiniz...
​Nisan ayından beri oyuna ara vermiştim.Oyuna tekrardan başladım.Yapmaya niyetlendiğim Sniper Montage #2 oyuna verdiğim aradan dolayı mecburen askıya almak zorunda kaldım.Şimdi tekrar başladım ve devamını getirdim.Ortaya böyle bişey çıktı.
Geçen defa TDM'de yaptığım için bazı tepkiler almıştım.Bu kez bomba haritalarında.Beğeni ve yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim.Aşağıda linkten izleyebilirsiniz...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 503
- Reaksiyon Skoru
- 1,239
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 235
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
ilk baştaki kısım türkçe, son kısım ingilizce.Yani videonun sana ait olup olmadığından şüphelendim eklemeler vs yapılmış çünki.
herneyse teşekkürler
herneyse teşekkürler
- Konular
- 5,138
- Reaksiyon Skoru
- 3,089
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- -75
- DevLira
- 0
Tek bişey söyleyeyim yukarıdaki Ritts nicki dikkatini çekebilir.Sadece çaylak olarak rol oynadığım çar arkadaşın çarıilk baştaki kısım türkçe, son kısım ingilizce.Yani videonun sana ait olup olmadığından şüphelendim eklemeler vs yapılmış çünki.
herneyse teşekkürler
Birde tam olarak neyden bahsettiğini anlamadım videoda herşey aynı (TR-ENG Konusunda)
Son düzenleme: