HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hangi Bilişimi Tercih Ediyorsanız Yukarıdaki Ankete Oy Verin.
@admin; Gözetiminde Olmasını Rica Ediyorum. Aynı İP Den Atılan Oyların Sahiplerinini Lütfen Banlayalım.
Adil Bir Kapışma Olsun.
Lütfen;
@admin; Gözetiminde Olmasını Rica Ediyorum. Aynı İP Den Atılan Oyların Sahiplerinini Lütfen Banlayalım.
Adil Bir Kapışma Olsun.
Lütfen;
- Hizmet Kalitesine
- Files Kalitesine
- Müşteri Memnuniyetine
Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla benim ortağım vardı Omakserversden almıştı . Gereken ilgiyi ghörmedi heralde pvpden soğudu çocuk . Sonra Ben bidaha dedim yok olm benım var bi işe yaramıyo dedi .Ben ona başka bilişimden alacağız dedim ve nixeadan aldık. Her türlü destek veriyorlar ilgisi çok iyi. Gerçekten Nixeaya Teşekkür Ediyorum.
Saygılarımla
Samet ECEM
Saygılarımla
Samet ECEM
oyununuzun linkini atabilirmisinz acaba ?Valla benim ortağım vardı Omakserversden almıştı . Gereken ilgiyi ghörmedi heralde pvpden soğudu çocuk . Sonra Ben bidaha dedim yok olm benım var bi işe yaramıyo dedi .Ben ona başka bilişimden alacağız dedim ve nixeadan aldık. Her türlü destek veriyorlar ilgisi çok iyi. Gerçekten Nixeaya Teşekkür Ediyorum.
Saygılarımla
Samet ECEM
oyununuzun linkini atabilirmisinz acaba ?
müşterilerimizi açığa çıkartmamanızı tavsiye ediyorum pm yolu ile ulaştırsın size gerekli bilgileri mümkünse.
ortalık biliyorsunuz dolandırıcı kaynıyor biz bunlara müsade etmemekteyiz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)