Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Sheramt2.com Satıyorum !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkin90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar Yaklasık olarak 2 gün kullandıgım sheramt2 .com u satıyorum simdi arkadaslar herkes neden satıyorsun diyecek arkadaşlar ben biraz hevesli insanım aldıgımdan sonra oyuncu cekemedim die ve oyun ici pek iyi olmadıgımdan gelen oyuncular da gitti.yani anlıyacagınız bilgim olmadıgından hiperdc.com dan aldıgım sheramt2.com oyununu satıyorum admin panelli cok islevlidir..

Sunucunuzun Ram'ı:1024mb
.com site
işlevli admin paneli admin panelinden siteyi bile editleyebiliyorsunuz heryerini.

Arkadaşlar gelelim fiyat konusuna ben bu serveri 45TL yatırarak aldım 4.50 tl işbankasının kestigi eft tutarı 45 TL yatırdım ancak 2 günün parasını cıkararak hadi 30 Dielim böyle bi sunucudan 30TL mobil ödeme İle hemde İlk Serveri teslim ederim sorun olmaz ardındanda bilisim bilgilerini veririm.
Ayrıca teamdan gelir bilisime devir ettigimi vs. vs. acıklarım sizde buna göre alırsınız serverinizi. iyi günler iyi forumlar !

İLETİSİM: berkin_design@hotmail.com ARKADAŞLAR MEHMETCİK SERVERİNDE CAR VEYA İTEME KARSILIK VEYA PARAYA KARSILIK TAKASTA OLUR İLETİSİMDEN HER TÜRLÜ TEKLİFİ ÖNEREBİLİRSİNİZ. !!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri