Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Selamün aleyküm beyler ben vps server kurmak istiyorum ve ayda 50 tl verebilecek kadar bütcem var ama ben kurmaktan hiçbirşey anlamıyorum ayın 5 inde kuracağım arkadaşla ortaklaşa hiç önceden kurmadık anlamıyorum 50 tlye güzel bi vps server alabilirmiyim yoksa boşuna para vermiyim mesela bazı arkadaşlarımızın pvpsinde 500 600 online var onlar kaç paraya alıyor bana biraz anlatın bekliyorum tesekkürler 

500 600 online istiyorsan ilk önce güzl bir bilişim + güzel bir serve kurman lazım beğenilecek sonra facebookta metin2 paylaşan sayfalara - turkmmo v.b paylaşım yerlerine paralı reklam yapıcan eğer bunları yaparsan seninde olur.
Selamün aleyküm beyler ben vps server kurmak istiyorum ve ayda 50 tl verebilecek kadar bütcem var ama ben kurmaktan hiçbirşey anlamıyorum ayın 5 inde kuracağım arkadaşla ortaklaşa hiç önceden kurmadık anlamıyorum 50 tlye güzel bi vps server alabilirmiyim yoksa boşuna para vermiyim mesela bazı arkadaşlarımızın pvpsinde 500 600 online var onlar kaç paraya alıyor bana biraz anlatın bekliyorum tesekkürler![]()
Bilişimler Tanıtım Konularını Yorumlara Linkini Atabilirler..[/QUOTE]
Xeon İşlemcili Üstün Performanslı Sunucularımız Mevcut.
Sunucu Korumaları Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.
Server Fileslerimiz En Güncel Eklentili Mysql Hataları 0 Log Tutmayan Syeser Özelliğini Barındırmaktadır.
1GB Metin2 Sunucusu 35TL'Den Başlamaktadır.
Ayrıntılı Bilgi İçin Skype Adresimiz ; omak.bilisim
Tanırım Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Yer Sağlayıcı ; 2919
Web Sitemiz; http://omakservers.net/
Merhabalar,
Başlangıç olarak düşünmüş olduğunuz anlık online user sayısını tahmini olarak bize özel mesaj ile iletirseniz size en uygun paketi teklif olarak sunabiliriz.
Ancak şunu unutmayınız ki ; Kaliteyi ucuza bulmanız oldukça zordur
Başlangıç olarak düşünmüş olduğunuz anlık online user sayısını tahmini olarak bize özel mesaj ile iletirseniz size en uygun paketi teklif olarak sunabiliriz.
Ancak şunu unutmayınız ki ; Kaliteyi ucuza bulmanız oldukça zordur