[SUB]WTS BUG PACKER
+++ Rep verene ayrıntılı bilgi ile msn den sorularınızı sorabilirsiniz.!
Arkadaşlar Sizlere Son Zamanların En popüler Bugunu sunaca ğım...
Arkadaşlar verdiğim hile ile ve dll dosyalarımızla son gelen wolfteam yamasından kurtularak önceden
yapılan karekter kutusu , çekiliş kutusu,yılbaşı paketi,vb kutuları buglamaktır.
================================================== =========
RESİM 1;
Resim 2;
Resim 3;
Yazılı Anlatım;
*İndirdiğimiz dosyaları öncelikle rardan cıkartalım.
*Sonu .dll ile biten dosyaları wolfteamın kurulu oldugu 'WolfteamTs' klasörüne atalım.
*Oyunu acmadan önce 'WTSBugPacker' hilemizi acıp 'WolteamTs' klasörünü seçelim.
*Ve wolfteam yaması acılacaktır kısa bir süre dolup oyuna girebilirsiniz.
*Markete girdiğinizde bu saydıgım kutular buglanmış olacak satın al dediğinizde envanterinize direk gelecektir.
Öneriler Kesinlikle Okuyunuz;
*Ama en fazla 300 400 kutu yapabilirsiniz daha fazlasını yaparsanız oyuna giremezsiniz atar sürekli cok lag olur.
*Bu kutuları actıgınızda 7günlük 30 günlük herseyi kazanabilirsiniz ve hepside hediye kutusunda birikecektir size önerim hepsini direk
kullanmayın gereklileri kullanın benimde yaptıgım gibi bakarsanız fotolarıma hepsini kullanmadım
911 tane sayfa duruyor arkadaslar.
İndir
NOT Ben bu kutulardan cıkan silahları bugladım.Gün yazıyor ama her geçen gün değişmiyor buda süresiz kılıyor onun içinde ayrı bir tanıtım yapacagım arkadaşlar.Bu bugu önceden yapanlar var ise beni eklesin envanterinizdekileri de buglarım.
================================================== =============
Konu Güncell 18.06.2013 konu güncel Çalışıyor ![/SUB]
+++ Rep verene ayrıntılı bilgi ile msn den sorularınızı sorabilirsiniz.!
Arkadaşlar Sizlere Son Zamanların En popüler Bugunu sunaca ğım...
Arkadaşlar verdiğim hile ile ve dll dosyalarımızla son gelen wolfteam yamasından kurtularak önceden
yapılan karekter kutusu , çekiliş kutusu,yılbaşı paketi,vb kutuları buglamaktır.
================================================== =========
RESİM 1;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Resim 2;
_Resim 3;
Yazılı Anlatım;
*İndirdiğimiz dosyaları öncelikle rardan cıkartalım.
*Sonu .dll ile biten dosyaları wolfteamın kurulu oldugu 'WolfteamTs' klasörüne atalım.
*Oyunu acmadan önce 'WTSBugPacker' hilemizi acıp 'WolteamTs' klasörünü seçelim.
*Ve wolfteam yaması acılacaktır kısa bir süre dolup oyuna girebilirsiniz.
*Markete girdiğinizde bu saydıgım kutular buglanmış olacak satın al dediğinizde envanterinize direk gelecektir.
Öneriler Kesinlikle Okuyunuz;
*Ama en fazla 300 400 kutu yapabilirsiniz daha fazlasını yaparsanız oyuna giremezsiniz atar sürekli cok lag olur.
*Bu kutuları actıgınızda 7günlük 30 günlük herseyi kazanabilirsiniz ve hepside hediye kutusunda birikecektir size önerim hepsini direk
kullanmayın gereklileri kullanın benimde yaptıgım gibi bakarsanız fotolarıma hepsini kullanmadım
911 tane sayfa duruyor arkadaslar.
İndir
NOT Ben bu kutulardan cıkan silahları bugladım.Gün yazıyor ama her geçen gün değişmiyor buda süresiz kılıyor onun içinde ayrı bir tanıtım yapacagım arkadaşlar.Bu bugu önceden yapanlar var ise beni eklesin envanterinizdekileri de buglarım.
================================================== =============
Konu Güncell 18.06.2013 konu güncel Çalışıyor ![/SUB]
Moderatör tarafında düzenlendi:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep+++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep++++++++++++++++++++++++++rep+++++++++++++++++++++++++++++++++rep+++++++++++++++++++rep+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++rep+++++++++++++++
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...