Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bedeva .tk alan adı + sınırsız hosting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hanzale000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hanzale000

Level 1
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
30
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Domain Adı : .tk uzantılı isimler sizin istediniz gibi
domain alındıktan 1 yıl sonra süreniz dolar
Kayıt Firması : domainleri biz kendi sunucularımızdan sağlamaktayız
Transfer Şekli : ücret olmadı için direk pc üzerinden teslimat.
İstediğiniz Fiyat: 0 tl
İletişim Bilgileri:
Herhangi Bir Yerde Banlı mı ?: 0dan kurulum yapılır
Domain Hakkında Bilgile : Sınırsız hosting sağlanmaktadır.

1saat içinde sınırsız host .tk alan adınız size ftp bilgileriyle teslim edilsin.

Kayıtlar 1 yıl yapılmaktadır.

Başvuru formu

Açılacak alan adı :

Turkmmo profil linkiniz :

Bu iki maddeyi bize özel mesaj yolu ile veya yorum atıp yolladınızda online değilsem max 6saate teslim edilir online isem 1saat teslimat yapılır.

İyi forumlar iyi günler Konu bence hiç bir kusur yoktur kapatılmaması rica olunur. Turkmmo üyeleri faydalansın. Eğer alan adları teslim etmedime dağir bir şikayet alırsanız kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Güzel yeni başlayanlara yardımcı olacağına inanıyorum

Bölüm kurallarını okuyunuz. Ayrıca konuda sitenizin reklamı var, konu bildirildi..

Bölüm kurallarını okuyunuz. Ayrıca konuda sitenizin reklamı var, konu bildirildi..

1-)Turkmmo.com Forum Kuralları Burada Geçerlidir.
2-Konuların Altına Gereksiz Yorum Atanlar ilk Önce Uyarı Daha Sonra Ban Yaptırımı Uygulanacaktır.
3-)Teklif verip domaini satın almaz ve gereksiz yere teklif verdiği anlaşılırsa bu kullanıcılar forumda yöneticilerin insafiyetine göre ceza alacaklardır.
4-).Tr domainlerinin satışı yasaktır
5-)Örnek Konuya Uymayan Tüm Konular Kapatılacaktır.(Tekrar Açtırmak İsteyenler Ö.M atıp Düzeltmek İstediklerini Yazabilirler.)

Her hangi bir sakınca görmüyorum konuda yönetici arkadaşlarda duyarlı olurlar inşallah burda millet faydalansın diye yaptım böle bişey

1-)Turkmmo.com Forum Kuralları Burada Geçerlidir.
2-Konuların Altına Gereksiz Yorum Atanlar ilk Önce Uyarı Daha Sonra Ban Yaptırımı Uygulanacaktır.
3-)Teklif verip domaini satın almaz ve gereksiz yere teklif verdiği anlaşılırsa bu kullanıcılar forumda yöneticilerin insafiyetine göre ceza alacaklardır.
4-).Tr domainlerinin satışı yasaktır
5-)Örnek Konuya Uymayan Tüm Konular Kapatılacaktır.(Tekrar Açtırmak İsteyenler Ö.M atıp Düzeltmek İstediklerini Yazabilirler.)

Her hangi bir sakınca görmüyorum konuda yönetici arkadaşlarda duyarlı olurlar inşallah burda millet faydalansın diye yaptım böle bişey

Sizi anlıyorum ancak sitenizin reklamı var iletişim olarak forumda özel mesaj veya konu altından bilgilendirmeyi alıp kişiye özel mesaj atabilirsiniz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri