Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
ah ah çok yanılmışım yazık..
Son düzenleme:
cemle benım aramdaki bilip bilmeden konuşman çok yersiz serdal
Sen piskopat takılıyorsun kafanca o kadar piskopat isen ögrecilerin peşinden gelecegine dengine karsı gelde sana piskopatlık dersi versin seni bir ara misafir etmek isterim cok cömert yardımsever bir arkadasa benziyorsun adres vericektim ama olmuycak farklı adrese gidersin hem boyle reklamada gerek yok bence bizim buralarda bir ata sözü vardır [ DELİ DELİYİ GÖRÜNCE ÇOMAGI ARKASINA SAKLARMIŞ ] bence fazla shov yapma sinema ceviren yok akıllı ol allah yardımcın olsun derim
T.Archer
T.Archer
Piskopatlıkla alakası yok , dalımızı kıranın ağacını sökeriz biz serdal , cem de tanır benı , geldi yanıma bi ara oturdu etti neyse , hiçbişey yersiz degildir , herşeyin bi yeri ve zamanı vardır.. sagol serdal alllah senınde yardımcın olsun ama senınde piskolojık sorunların var bir yardım al derim
aynen senı anlıyorum harbı sen sorunlusun ögrencılerle ugrasacak kadar acizmisin sen yada onlaramı güç yetenlik edebiliyorsun sadece sormak istedim bir de sana tavsiyem var serdala selam soyle benden
T.Archer
T.Archer
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)