- Konular
- 110
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar..Uzun zamandır var olan fakat ismi değişen PERS Ailesi şimdide yeni bir lonca ile devam ediyor .
Lonca Üyelerinden Beklenenler :
- Kesinlikle küfür ve hakaret lonca içinde yasaktır. Eğer böyle bi durum olursa leveli itemi önemli değil direk loncadan atılır.
- Lonca içerisinde bayan üyeler bulunmaktadır. Bayan üyelerin açık olduğu saatlerde ''Lan'' kelimesi bile küfür ve hakaret sayılır.
- Lonca başkanına sormadan karakter açılması uygun değildir.
- Raidcall şarttır, loncaya gelecekler özel olarak mesaj bırakabilir, oradan raidcall IP verilecektir.
Lonca Sistemi : - Eski lonca üyeleri oyunu bilmeseler dahi kesinlikle saygısızlık yapılmıycaktır.
- Her savaşta bir karakterin komutanı olup Raid Call üzerinden açılan odalarda komutanların komutları dinlenecektir. Dinlemeyen arkadaşlar uyarılcak daha sonra loncadan uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içi ticaret asla yoktur. Pvp server olduğu için 2 iteminiz varsa 1'ini ihtiyacı olan birine verin. Kendi aranızda ticarete karışmıyorum ama lonca içi sohbette şu satılır bu alınır gibi şeyler duymak istemiyorum. Yine uyarı verilip uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içerisinde yardımlaşma esastır. Boş köyde dolanacağınıza lonca arkadaşlarınızdan birinin leveline katkıda bulunabilirsiniz.
Lider : HamitÜstad And Ops
Yetkili : Loncamıza katılan yeni ve eski arkadaşlarımız.
Komutan : Savaşlarda belirlenecektir.
lPSl : Loncaya giren her üye için verilen ünvandır.
Loncanın RAİDCALL adresi: 5999296
LİDER'İN Verdigi Taktiklerle . Savaş Yaparız . Lider Ne Derse Odur .
Sura Ve Saman Alımı Vardır .
Şaman Efsunlarını . Loncanın Raidcall Adresinden . Şaman Odası Bölümünden Verecegim .
Not : Loncamıza diğer pvp serverlardan da arkadaşlar yakın süre içinde gelcektir. Oyunda çok fazla hile olduğu için şuanlık çağırmıyorum. Üye alımı için level önemli değildir. Kişiliği düzgün olsun yeter.
Dipnot : Loncaya gelmek isteyen arkadaşlar yetkili arkadaşlarla konuşabilir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lonca Üyelerinden Beklenenler :
- Kesinlikle küfür ve hakaret lonca içinde yasaktır. Eğer böyle bi durum olursa leveli itemi önemli değil direk loncadan atılır.
- Lonca içerisinde bayan üyeler bulunmaktadır. Bayan üyelerin açık olduğu saatlerde ''Lan'' kelimesi bile küfür ve hakaret sayılır.
- Lonca başkanına sormadan karakter açılması uygun değildir.
- Raidcall şarttır, loncaya gelecekler özel olarak mesaj bırakabilir, oradan raidcall IP verilecektir.
Lonca Sistemi : - Eski lonca üyeleri oyunu bilmeseler dahi kesinlikle saygısızlık yapılmıycaktır.
- Her savaşta bir karakterin komutanı olup Raid Call üzerinden açılan odalarda komutanların komutları dinlenecektir. Dinlemeyen arkadaşlar uyarılcak daha sonra loncadan uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içi ticaret asla yoktur. Pvp server olduğu için 2 iteminiz varsa 1'ini ihtiyacı olan birine verin. Kendi aranızda ticarete karışmıyorum ama lonca içi sohbette şu satılır bu alınır gibi şeyler duymak istemiyorum. Yine uyarı verilip uzaklaştırılacaktır.
- Lonca içerisinde yardımlaşma esastır. Boş köyde dolanacağınıza lonca arkadaşlarınızdan birinin leveline katkıda bulunabilirsiniz.
Lider : HamitÜstad And Ops
Yetkili : Loncamıza katılan yeni ve eski arkadaşlarımız.
Komutan : Savaşlarda belirlenecektir.
lPSl : Loncaya giren her üye için verilen ünvandır.
Loncanın RAİDCALL adresi: 5999296
LİDER'İN Verdigi Taktiklerle . Savaş Yaparız . Lider Ne Derse Odur .
Sura Ve Saman Alımı Vardır .
Şaman Efsunlarını . Loncanın Raidcall Adresinden . Şaman Odası Bölümünden Verecegim .
Not : Loncamıza diğer pvp serverlardan da arkadaşlar yakın süre içinde gelcektir. Oyunda çok fazla hile olduğu için şuanlık çağırmıyorum. Üye alımı için level önemli değildir. Kişiliği düzgün olsun yeter.
Dipnot : Loncaya gelmek isteyen arkadaşlar yetkili arkadaşlarla konuşabilir.
Son düzenleme: