BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Lonca Tanıtımı [dauntless] kardeşliğin mekanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahkumlar000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 455

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[sıze=5]öncelikle bu yazımı okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.

dauntless ailesi yaklaşık olarak 45 kişilik bir gruptan oluşmaktadır. Biz hangi pvp ye geçersek geçelim her zaman yanımızda bulunacak arkadaşlar arıyoruz.
Dostluk ve saygı herşeyden önemlidir şu anda bir pvp deyiz sizde bize katılırsanız metin 2 nin zevkini yaşarsınız
raidcall ile alımlar vardı .

[şimdiden söylüyorum büyüklerine karşı saygısız bir davranışı ya da küçüklerine karşı incitici bi söz yapan kişiler kim olursa olsun tamamen uzaklaştırma alır]. Teşekkürler iyi oyunlar .. [kahz]
[/sıze]raidcall : 5818908

öncelikle bu yazımı okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.

dauntless ailesi yaklaşık olarak 45 kişilik bir gruptan oluşmaktadır. Biz hangi pvp ye geçersek geçelim her zaman yanımızda bulunacak arkadaşlar arıyoruz.
Dostluk ve saygı herşeyden önemlidir şu anda bir pvp deyiz sizde bize katılırsanız metin 2 nin zevkini yaşarsınız

[şimdiden söylüyorum büyüklerine karşı saygısız bir davranışı ya da küçüklerine karşı incitici bi söz yapan kişiler kim olursa olsun tamamen uzaklaştırma alır]. Teşekkürler iyi oyunlar .. [kahz]​

öncelikle bu yazımı okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.

[şimdiden söylüyorum büyüklerine karşı saygısız bir davranışı ya da küçüklerine karşı incitici bi söz yapan kişiler kim olursa olsun tamamen uzaklaştırma alır]. Teşekkürler iyi oyunlar .. [kahz]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri