HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Serverim yaklaşık 15 gündür hizmet vermekte, bundan önce reklam yapabilir diye güvenip bir arkadaşı GM yapmıştım. Sonra baktım ne reklam yapıyor nede bir işe yarıyor bende yol verdim.
Şimdi yeni GM Lazım istediğim özellikler şunlar;
- 1 Hafta içinde en az +40 oyuncu getirmesi.
- Kod bilgisi olması ve Metin2'den anlaması.
Herhangibir yaş sınırı filan yoktur, yaşa göre iş yapmıyorum.
Server özellikleri;
Tanıtım konusu: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...7-marvel-mt2com-acildi-30-online-yepyeni.html
Süresi: 15 Gün önce açıldı, 3 Aylık peşin ödedim. hafta sonu 2 ay daha uzatıcaz.
GM Kadrosu: [TL]Nyx , [GA]CasH
Ben reklam yapabilirim diyen ve yukarıda belirttiğim özelliklere uyan arkadaşlar bana aşağıdaki adreslerden ulaşabilir;
Facebook: facebook.com/aytuqdoqrugoz
MSN: Aytug97@hotmail.com
Serverim yaklaşık 15 gündür hizmet vermekte, bundan önce reklam yapabilir diye güvenip bir arkadaşı GM yapmıştım. Sonra baktım ne reklam yapıyor nede bir işe yarıyor bende yol verdim.
Şimdi yeni GM Lazım istediğim özellikler şunlar;
- 1 Hafta içinde en az +40 oyuncu getirmesi.
- Kod bilgisi olması ve Metin2'den anlaması.
Herhangibir yaş sınırı filan yoktur, yaşa göre iş yapmıyorum.
Server özellikleri;
Tanıtım konusu: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...7-marvel-mt2com-acildi-30-online-yepyeni.html
Süresi: 15 Gün önce açıldı, 3 Aylık peşin ödedim. hafta sonu 2 ay daha uzatıcaz.
GM Kadrosu: [TL]Nyx , [GA]CasH
Ben reklam yapabilirim diyen ve yukarıda belirttiğim özelliklere uyan arkadaşlar bana aşağıdaki adreslerden ulaşabilir;
Facebook: facebook.com/aytuqdoqrugoz
MSN: Aytug97@hotmail.com
Son düzenleme:
Verdigim iletisim linklerinden bana ulasirsaniz konusuruz.ben olabilirim face den ekledim kabul ederseniz konuşabiliriz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)