- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
silkroadın grafikleri çok kötü geliyo bana oynayanlar için bi sorunu yokta bana çok kötü geliyo oynayanlardan yorum ?
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
silkroadın grafikleri çok kötü geliyo bana oynayanlar için bi sorunu yokta bana çok kötü geliyo oynayanlardan yorum ?
Bilgisayarın ezik demekki
Silkroad effectleriyle bir çok oyunu geride bırakır. High kalite oynadığın an heleki o Wizard skillerini o effectlerle birlikte kullandığın zaman ki ortaya çıkan görüntü , hayranlık yaratır. Metin2'de kuru kahve effectinden başka ne var ? Knighttaki effect Mario oyunundan farksız ? Ama Silkroad tamamen gerçekçi fiziksel görünüme sahip gerçekçi effectlere sahip kuşları köpekleri yaratıkları olsun ve dahası. Bilmeyen adam bile beğeniyor bu oyunun görünümünü. Knight'tan silkroada geçen var Metin2'den silkroad'a geçen var. Bilemem artık sizin bilgisayarınız kötü de LOW mu oynuyorsunuz orasını bilemem.- Katılım
- 15 Haz 2013
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Bilgisayarın ezik demekkiSilkroad effectleriyle bir çok oyunu geride bırakır. High kalite oynadığın an heleki o Wizard skillerini o effectlerle birlikte kullandığın zaman ki ortaya çıkan görüntü , hayranlık yaratır. Metin2'de kuru kahve effectinden başka ne var ? Knighttaki effect Mario oyunundan farksız ? Ama Silkroad tamamen gerçekçi fiziksel görünüme sahip gerçekçi effectlere sahip kuşları köpekleri yaratıkları olsun ve dahası. Bilmeyen adam bile beğeniyor bu oyunun görünümünü. Knight'tan silkroada geçen var Metin2'den silkroad'a geçen var. Bilemem artık sizin bilgisayarınız kötü de LOW mu oynuyorsunuz orasını bilemem.
arkadaşım profesyonel olarak oynuyo internetteki pclerde süper ama benim düşünücem bu anlatabildimmi?
- Konular
- 145
- Online süresi
- 13d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 496
- DevLira
- 12
bence arkadaş hakli bilgisayrın kötü ise grafiklerde kötü pc son model ise grafikler süper 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)