D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silkroad hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirhan1718
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 602
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirhan1718

Level 3
TM Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 12 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

silkroadın grafikleri çok kötü geliyo bana oynayanlar için bi sorunu yokta bana çok kötü geliyo oynayanlardan yorum ?

silkroadın grafikleri çok kötü geliyo bana oynayanlar için bi sorunu yokta bana çok kötü geliyo oynayanlardan yorum ?

Bilgisayarın ezik demekki :) Silkroad effectleriyle bir çok oyunu geride bırakır. High kalite oynadığın an heleki o Wizard skillerini o effectlerle birlikte kullandığın zaman ki ortaya çıkan görüntü , hayranlık yaratır. Metin2'de kuru kahve effectinden başka ne var ? Knighttaki effect Mario oyunundan farksız ? Ama Silkroad tamamen gerçekçi fiziksel görünüme sahip gerçekçi effectlere sahip kuşları köpekleri yaratıkları olsun ve dahası. Bilmeyen adam bile beğeniyor bu oyunun görünümünü. Knight'tan silkroada geçen var Metin2'den silkroad'a geçen var. Bilemem artık sizin bilgisayarınız kötü de LOW mu oynuyorsunuz orasını bilemem.

Bilgisayarın ezik demekki :) Silkroad effectleriyle bir çok oyunu geride bırakır. High kalite oynadığın an heleki o Wizard skillerini o effectlerle birlikte kullandığın zaman ki ortaya çıkan görüntü , hayranlık yaratır. Metin2'de kuru kahve effectinden başka ne var ? Knighttaki effect Mario oyunundan farksız ? Ama Silkroad tamamen gerçekçi fiziksel görünüme sahip gerçekçi effectlere sahip kuşları köpekleri yaratıkları olsun ve dahası. Bilmeyen adam bile beğeniyor bu oyunun görünümünü. Knight'tan silkroada geçen var Metin2'den silkroad'a geçen var. Bilemem artık sizin bilgisayarınız kötü de LOW mu oynuyorsunuz orasını bilemem.

arkadaşım profesyonel olarak oynuyo internetteki pclerde süper ama benim düşünücem bu anlatabildimmi?

bence arkadaş hakli bilgisayrın kötü ise grafiklerde kötü pc son model ise grafikler süper :)

paylaşım için teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri