HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaslar öncelikle merhaba
size bir sorum olucak
ben önceden pvp oynuyodum ve efsun botu kullandım sonradan tr ye basladım ve efsun botunu sildim simdi çarım 76 lwl bir arkadasım bana sen
önceden pvp oynuyodun ne oldu dedi bıraktım herkez beni yatırıyodu dedim efsun botu kullandınmı dedi evt dedim bu çarın ban yiyecek dedi onunda
ban yemis 2 tane çarı biri 53 diğeri 48 lwl de bilgisayarı değistirince artık yememis sende ban yiyiceksin istersen pc ye format at yine ban yiyiceksin dedi
yeni pc al dedi simdi
BEN BAN YERMİYİM ?
size bir sorum olucak
ben önceden pvp oynuyodum ve efsun botu kullandım sonradan tr ye basladım ve efsun botunu sildim simdi çarım 76 lwl bir arkadasım bana sen
önceden pvp oynuyodun ne oldu dedi bıraktım herkez beni yatırıyodu dedim efsun botu kullandınmı dedi evt dedim bu çarın ban yiyecek dedi onunda
ban yemis 2 tane çarı biri 53 diğeri 48 lwl de bilgisayarı değistirince artık yememis sende ban yiyiceksin istersen pc ye format at yine ban yiyiceksin dedi
yeni pc al dedi simdi
BEN BAN YERMİYİM ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)