HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunda buglu edıtlar aşırı fazlalaştı.son zamanlarda savaşcı a.turkuaz zırhlar vardı.şimdi iç edıtlarda buglu oldu
bir tane kolye aldım eski edıt akşam aldım sabah envanterde yok oyunda uzun zamandır böyle şeyler oluyor
ve ben bu konuda baya zarar ettim(30 t civarında)bide anlaşılmıo bug olduğu bazıları anlaşılıo bunun efsunlarda
normaldi en yakın zamanda oyun yönetiminin detaylı bir bakım yapması lazım bu buglu item konusunda ....
bir tane kolye aldım eski edıt akşam aldım sabah envanterde yok oyunda uzun zamandır böyle şeyler oluyor
ve ben bu konuda baya zarar ettim(30 t civarında)bide anlaşılmıo bug olduğu bazıları anlaşılıo bunun efsunlarda
normaldi en yakın zamanda oyun yönetiminin detaylı bir bakım yapması lazım bu buglu item konusunda ....
Aynn kardeşim bende baya bi zarar ettim .Şuan oyun dikkate alınmıyor gözlemlediğim kadar..
yınede şanlısın sen kardeş ben 500 600t verdım bu sorun yaklaşık 1seneden bverı var hala sözum bulunmamaış bundan sonradada bulunmaz herhalde
İtem oyuna tekrar giriş yaptığımda kayboldu herhangi bir ss'de alamadım...Bug konusunda ne yapıcam bilmiyorum.Oyun yönetimi bakım yapıyor ama bug konusunda hiç
bir şey yapmıyor.
bir şey yapmıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)