noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Deli turkler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Imelek61I
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 617

Imelek61I

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
74
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Biz DeliTurkler Kımsenın hakımıyetı altında oyunumuzu oynamadık bız kendı catımız altında oyunu oynadık kımsenın yalakalığını yapmadık ve kımseye boyun eğmedık bu vıdeoyu koyamızın amacı sadece eskılerı anmak tır kımler gecti kımler gitti ama DeliTurkler Hep Vardi Ve Var olucak sanmayın kı Deli Turkler oyuna girmıyor O pıs Dunyadan Uzaklasmak ıcın.. şimdi ıse devır Şaklabanların Devri iyi Seyırler.. Savs yarıda kaldı galibi DeliTurklerdir.. - ferhat

oyuna başladığımda kimse yoktu yanımda tek başlamıştım çünkü oyuna sonra ferhat birden dost elini uzattı kırmızı geçelim dedi geçtik kırmızıda loncamızı kurduk hani yürek yemiş derler ya aynı şekil belki o zamanlar itemimiz yoktu ama birliğimiz vardı . ilk kuruldugunda lonca nın üyeleri ( volkan , arda , özer , hamdi , soner ,ege , arda ,mert) boyle basladık ben oyunu bıraktıktan sonra aramıza yenileride eklenmiş (oguz , ruya , tayfun ) oyunu bırakmadık sadece nöbetteyiz.. ( mehmet )

480 p izleyin belki bişe anlarsınız :)

Laaann siz ne erkeksiniz be sizin gibi delikanlı varmı jüpiterde söz meclisten dışarı ban yemeyelim gereksiz yere ;) Gözlerim doldu :SADF:AS:F:ASF:AF: Ama doğru söylüyorlar yani.Delitürkler hakikatten lonca olsun lonca üyeleri olsun hepsi birbirinden iyi insanlardı en sağlamıda böyle en kötüsüde böyleydi benim ne işim vardıysa o loncada ;) Neyse ne diyeyim ki hepsi iyi niyetinden kaybetti yosmalar içinde kepaze oldular ama onların bu dağılmış kepaze hali bile diğerlerine 2 beden büyük gelir diye düşünüyorum.

Eyv Kardeşım Kısa Zamanda Olsa bırbırımızı Cok iyi Tanıdık Yeri Geldi Sevındık (a9 Basıldığında :D ) Yeri geldi üzüldük Hep Beraber oyandık Oyun sadece Araçtı Biz Dostluğu Kazandık. O Oyunda Kımseye Kafamızı eğmedığımız için Bıraktık Yoksa ALayı Gelse ? Fıss :)

ZaLmm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)