- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Slm arkadaŞalar bu yazdiklarimi okurken lÜtfen cİddİye alin ve yardim edİn
1: Olarak ben lvl 22 deyİm benle ayni olan bİr arkadaŞimiz demİr adam takili ve level dÜŞÜk lvl 8 de İdİ.
2: Olarak da master seÇİmİ nedİr bende sadece sİlah becerİsİ var ama zİhİnsel becerİ yok bu konuda yardim edİn
3
larak da dİger suralarda ateŞ topu gİbİ bİr Şey dÖnmekte ama bende oda yok ve sevİyesİ de benden dÜŞÜk yİne ayni sorun sanirim
anlayiŞiniz ve samİmİ bİr cevabiniz İÇİn Çok ama Çok teŞŞekkrÜ edeİrm konuya hakİm olmayan lÜtfen yazmasin ben sorunlarimi paylaŞtim gerÇek kİŞİler cevaplasin hİlekarlarda gelİrse verecek cevab da sİte yÖnetİmİne birakiyorum.........
1: Olarak ben lvl 22 deyİm benle ayni olan bİr arkadaŞimiz demİr adam takili ve level dÜŞÜk lvl 8 de İdİ.
2: Olarak da master seÇİmİ nedİr bende sadece sİlah becerİsİ var ama zİhİnsel becerİ yok bu konuda yardim edİn
3
larak da dİger suralarda ateŞ topu gİbİ bİr Şey dÖnmekte ama bende oda yok ve sevİyesİ de benden dÜŞÜk yİne ayni sorun sanirimanlayiŞiniz ve samİmİ bİr cevabiniz İÇİn Çok ama Çok teŞŞekkrÜ edeİrm konuya hakİm olmayan lÜtfen yazmasin ben sorunlarimi paylaŞtim gerÇek kİŞİler cevaplasin hİlekarlarda gelİrse verecek cevab da sİte yÖnetİmİne birakiyorum.........
Son düzenleme: